La que serà la novena edició del Canet Rock ja ha anunciat els seus primers artistes confirmats: Els Catarres, Els Amics de les Arts, The Tyets i Suu. El nom de les quatre formacions és el primer avançament de l'històric festival de Canet de Mar, que reuneix artistes reconeguts o emergents de l'escena catalana de diversos gèneres estilístics durant 12 hores de música en directe. D'aquesta manera, el Canet Rock 2023 promet tornar a reunir més de 20.000 persones davant l'únic escenari que munta al Pla d'en Sala, i properament anunciarà més noms per seguir donant forma al cartell. 

canet rock pla d'en sala
El Canet Rock tornarà a omplir el Pla d'en Sala. / ACN

Els primers confirmats del Canet Rock 2023

El grup The Tyets debutarà al festival maresmenc després d'un any plegat de concerts i reconeixements, sent una de les bandes amb un creixement més gran dels últims anys entre el públic jove de casa nostra. Els qui sí repetiran per segon any consecutiu seran Els Catarres, que tornaran a Canet després de la presentació del seu últim disc Diamants per oferir els seus millors hits al jovent del públic. També Els Amics de les Arts trepitjaran de nou l'escenari després d'una temporada en silenci per preparar el seu nou disc, que sortirà a la primavera i que podran estrenar en directe pels assistents, així com la Suu, que recorrerà el país amb una nova gira i nous projectes després del seu concert al recinte l'estiu passat.

La vuitena edició, la del 2022, ja va celebrar-se sense restriccions després de dos anys de contenció per la pandèmia del Covid-19 i amb les entrades esgotades, reunint a 25.000 assistents. El cartell de la passada edició estava format per artistes i grups com Ginestà, Els Catarres, Oques Grasses, Miki Núñez, Stay Homas, La Pegatina, Buhos, La Fúmiga, Suu, Marcel i Júlia, la Balkan Paradise Horchestra i Doctor Prats.