A banda de la manifestació convocada per l'ANC, l'esquerra independentista anunciava una manifestació per al diumenge 11 de setembre a Barcelona amb motiu de la Diada 2022. En concret, aquesta mobilització començarà a les 18.30 h a plaça Urquinaona. Seguidament, a les 19.30 h, es realitzarà un acte polític d'a la Plaça comercial (al davant d'El Born Centre de Cultura i Memòria). La manifestació ha estat organitzada per la CUP, Arran, Alerta Solidària, la Coordinadora Obrera Sindical (COS), el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Endavant OSAN.

🔴 La Diada 2022, EN DIRECTE | Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona

🎵 Concerts de la Diada 2022: tot el programa de l'11 de setembre a Barcelona

✊🏻 Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona: recorregut de la Diada 2022
 

Durant la presentació d'aquesta manifestació a Barcelona per a l'11 de setembre, Marina Gispert, portaveu d'Arran, va explicar que un dels objectius de la mateixa és fer que la gent "torni a recuperar les places i també els espais de combat". "Fem una crida a organitzar-nos a tots els fronts, també l'11 de setembre, per recuperar els carrers. Fem de la Diada un nou espai de trobada i de lluita".

A més de l'acte central també es farà un homenatge tradicional a Gustau Muñoz i una manifestació juvenil. Dins aquests mateixos actes hi haurà col·loquis sobre l'ecologisme i la llengua.

No és l'única manifestació convocada per l'esquerra independentista per a la Diada 2022. Gispert va aclarir que hi haurà unes altres 3 mobilitzacions repartides per Catalunya. A continuació te les detallem.

Les altres 3 manifestacions per a la Diada 2022 arreu de Catalunya

Recorda que totes aquestes manifestacions de l'esquerra independentista també estan previstes per a l'11 de setembre de 2022.

🟡🔴 El cartell de la Diada 2022 recupera el groc i vermell amb tres versos d’un poema

  • Manifestació en Girona - 17 h - Avinguda de Ramon Folch
  • Manifestació a Lleida - 12 h - Plaça de la Paeria i, després, hi haurà un acte polític a l'avinguda de Blondel
  • Manifestació a Reus - 19.30 h - Mercat Central i, en acabat, cap a les 20.30 h, hi haurà un acte polític en el Fossar Vell

Recordatori: manifestació de l'11 de setembre de l'ANC

Per si de cas, et recordem l'altra manifestació per a l'11 de setembre a Barcelona. La mobilització central, organitzada per l'Assamblea Nacional Catalana, començarà a partir de les 17.14 h a l'avinguda del Paral·lel, a prop de la plaça de Drassanes. L'hora d'inici no és casual: sempre es comença a les 17.14 h per recordar amb aplaudiments l'11 de setembre de 1714.

📄 Tots els actes de la Diada 2022: el discurs del President, l'acte institucional, l'ofrena floral...

Una vegada s'hagin realitzat els aplaudiments, la manifestació per a la Diada 2022 de l'ANC començarà. Es recorrerà l'avinguda del Paral·lel, arribarà a passeig de Colom i culminarà a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, davant d'Estació de França. Una vegada allà, es produiran parlaments i altres tipus d'actes. Si estàs interessat en anar-hi, consulta la nostra guia sobre això sobretot per saber quin tram del recorregut et correspon.