Tot a punt per a l'11 de setembre i els concerts de la Diada 2022, que enguany torna a la normalitat sense restriccions després de dos anys de pandèmia per la covid. Encara que ja s'han fet públics detalls com el recorregut de la manifestació de l'11 de setembre i com és la samarreta de la Diada 2022, un dels esdeveniments més esperats és el programa dels concerts de la Diada 2022, que ve carregat de sorpreses, com el concert d'Eufòria TV3, que s'afegeix a Els Pets o Lildami.

Quins concerts hi ha per l'11 de setembre? On tindran lloc aquest 2022? Són gratuïts o s'ha de pagar entrada o inscriure's? Ressolem tots els dubtes a continuació.

🔴 La Diada 2022, EN DIRECTE | Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona

✊🏻 Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona: recorregut de la Diada 2022
 

🟡 Diada 2022: Com serà? Tot el que se sap de la manifestació de l'11 de setembre


🚇 Com arribar a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona per la Diada 2022 en transport públic
 

Programa de concerts per la Diada 2022 a Barcelona

Enguany torna la Festa per la Llibertat organitzada per Òmnium Cultural, de nou al passeig Lluís Companys de Barcelona, amb una programació que durarà tota la jornada, des del matí fins a la nit. Amb actuacions abans i després de la manifestació de l'11 de setembre, l'organització ha programat diverses activitats que seran l'epicentre cultural de la diada. Sota el lema "activem-nos per guanyar", tot plegat començarà a les 10.30 h, quan s'obrirà l'Espai Òmnium i la Fira d'Entitats al passeig que comença a Arc de Triomf i que durarà tot el matí.

Al migdia, a les 12 h, hi haurà un acte polític d'Òmnium, que donarà el tret de sortida a les activitats de la tarda, que inclouen la manifestació de l'11 de setembre per la Diada 2022, convocada per l'ANC i que tindrà un recorregut que sortirà de plaça Espanya a les 17.14 h, dirigint-se cap al Paral·lel i desembocant a la plaça de Colom, a tocar de Drassanes, des d'on seguiran fins a l'Estació de França per l'avinguda Marquès de l'Argentera i que acabarà amb la celebració d'un acte polític per part de l'Assemblea.

🟡🔴 El cartell de la Diada 2022 recupera el groc i vermell amb tres versos d’un poema

📄 Tots els actes de la Diada 2022: el discurs del President, l'acte institucional, l'ofrena floral...

Concerts l'11 de setembre: Lildami, Eufòria, Els Pets i Roba Estesa

Paral·lelament, al passeig Lluís Companys començaran els concerts de la Diada 2022 a les 13 h, quan hi actuaran diversos concursants d'Eufòria, el programa de TV3. Concretament, seran Edu Esteve, Llum, Joan Liaño i Estela els qui faran el concert inaugural. Després, ja a les 18.30 h, hi haurà l'actuació d'Els Pets, a qui agafaran el relleu les integrants del grup Roba Estesa a les 20 h i que conclourà amb el concert de Lil Dami a les 21.30 h. Com cada any, no caldrà comprar entrades per als concerts de l'11 de setembre, encara que sempre és recomanable anar-hi amb antelació atesa la gran afluència de l'esdeveniment, que es preveu de nou massiu després de les restriccions de la pandèmia.

☀️ Temps per la Diada 2022: la previsió meteorològica a Catalunya per a l'11 de setembre

❓ Què és la Diada de Catalunya? Què se celebra? Origen i significat

El programa d'Òmnium pels concerts de la Diada 2022 queden, llavors, organitzats de la següent manera:

  • 10.30 h - Espai Òmnium i Fira d'Entitats
  • 12 h - Acte polític d'Òmnium Cultural "Fem un país lliure"
  • 13 h - Concert d'Eufòria TV3 amb Esteve, Llum, Joan Liaño i Estela
  • 18.30 h - Concert d'Els Pets
  • 20 h - Concert de Roba Estesa
  • 21.30 h - Concert de Lil Dami
Festa per la llibertat omnium cultural concerts diada 2022 11 setembre
Programa de concerts de la Festa per la Llibertat d'Òmnium Cultural per la Diada 2022