Tot a punt per a la Diada 2022 i la manifestació de l'11 de setembre! Enguany aquesta data tan assenyalada coincideix amb la tornada a la normalitat després de la pandèmia per la covid, així com amb els abonaments de Renfe gratis i les noves tarifes de TMB o transport públic urbà. Precisament per això, es recomana un any més fer servir el transport públic per arribar a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona, ja que diversos carrers queden tallats i es preveuen afectacions al trànsit. Si encara no sabeu com arribar a la manifestació de la Diada 2022, aquí us expliquem les diverses opcions. Som-hi!

🔴 La Diada 2022, EN DIRECTE | Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona

🎵 Concerts de la Diada 2022: tot el programa de l'11 de setembre a Barcelona

🟡 Diada 2022: Com serà? Tot el que se sap de la manifestació de l'11 de setembre
 

Com arribar a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona

Si vens d'una altra part de Catalunya

Si vols viatjar a Barcelona per participar en els actes i mobilitzacions de la Diada 2022 i vens d'una altra part de Catalunya, pots gaudir dels abonaments de Renfe gratis, que entraven en vigor l'1 de setembre i permeten els viatgers freqüents tenir un abonament gratuït de Rodalies o Mitja Distància fins al 31 de desembre.

L'aposta del govern espanyol per fer front a la inflació requereix dipositar una fiança d'entre 10 i 20 euros -que es pot pagar a les mateixes màquines d'autovenda de bitllets- que es torna quan s'hagin fet almenys 16 viatges amb el tiquet gratis adquirit entre el mateix punt de sortida i arribada, és a dir, d'un trajecte concret.

🗓️ Tots els actes de la Diada 2022: el discurs del president, l'acte institucional, l'ofrena floral...

En tot cas, les estacions de Renfe rellevants per assistir a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona són l'estació de Sants, des d'on pots caminar pel carrer de Tarragona fins arribar a plaça Espanya en uns 10 minuts. Igualment, si vols anar directament al final de la manifestació, pots arribar a l'estació de França o, fins i tot, a Arc de Triomf, on tindran lloc part dels actes institucionals i els concerts de la Diada 2022.

🎵 Concerts de la Diada 2022: tot el programa de l'11 de setembre a Barcelona
 

Si vens d'un barri de Barcelona

D'altra banda, si ja ets a Barcelona i només vols desplaçar-te de casa teva a la zona de la manifestació, en funció del tram que et pertoqui podràs decidir quina parada de metro et convé per arribar a la zona de les mobilitzacions per l'11 de setembre. Les parades que convenen per arribar als diferents trams de les manifestacions de la Diada 2022 són la parada Espanya de l'L1 i l'L3, la parada Paral·lel de l'L2 i l'L3, i la parada Poble-sec de l'L3. A més, podeu fer servir els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) fins a la parada Plaça Espanya. 

❓ Quants trams de la manifestació de l'11 de setembre hi ha? Aquest és el que et toca segons on visquis