Després d'anys marcats per la pandèmia, aquesta Diada 2022 podrem tornar a sortir als carrers sense restriccions ni distanciament social. Per això, podreu fer-nos arribar les vostres millors imatges, fotos, vídeos o selfies des d'on estigueu commemorant la Diada Nacional de Catalunya. Durant el dia, des d'ElNacional.cat seguirem en directe tot el que passi a Catalunya i publicarem les imatges que ens envieu, sigui des de la manifestació de l’11 de setembre de Barcelona, de qualsevol població de Catalunya o des d'arreu del món. Al final del dia, farem un recull amb les millors fotografies i vídeos que ens hàgiu fet arribar i construirem un interactiu.

🔴 Manifestació de l'11 de setembre 2022 a Barcelona, DIRECTE

🟡 Diada 2022: Com serà? Tot el que se sap de la manifestació de l'11 de setembre

✊🏻 Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona: recorregut de la Diada 2022

Com enviar imatges de la Diada a El Nacional?

Per tal de rebre bé totes les vostres imatges, caldrà que:

  • Ens les envieu al número de WhatsApp 622 49 62 25 acompanyades del nom de l'autor de la fotografia i de la localització des d'on està feta la fotografia.

El telèfon estarà habilitat durant tot l'11 de Setembre, i només servirà per rebre les vostres fotos i vídeos (No es respondrà a cap trucada telefònica). La redacció d'El Nacional.cat farà una tria de les imatges rebudes i en publicarà una selecció al llarg de la Diada. Al final del dia, es crearà un interactiu amb les fotos seleccionades per tal que pugueu veure des de quins llocs de Catalunya i del món han celebrat la Diada 2022 altres lectors d'ElNacional.cat com vosaltres. En cap cas, les imatges rebudes es faran servir per il·lustrar altres articles o notícies, només serviran per construir un recull fotogràfic de les experiències dels nostres lectors al llarg del dia. Per aquest motiu, la publicació de la imatge no suposarà cap relació contractual amb l’autor d'aquesta.

Des d'on ens podeu fer arribar les fotos de la Diada 2022?

Ens podeu enviar fotografies i vídeos des de tot arreu! Des de les manifestacions a Barcelona, des de qualsevol altre punt de Catalunya o des de qualsevol indret del món. L'única condició és que mostri com els nostres lectors celebren, commemoren i reivindiquen la Diada 2022

A Barcelona, per exemple, hi ha convocades diverses concentracions i convocatòries per la Diada. La manifestació de l'ANC de l'11 de setembre començarà de nou a les 17.14 h, un enllaç simbòlic a l'11 de setembre de 1714, quan es va produir l'assalt a Barcelona per part de les tropes borbòniques de Felip V. Aquí teniu una guia amb tota la informació que us cal saber d'aquesta manifestació:

L'esquerra independentista també convoca aquesta Diada 2022 una concentració per "recuperar els carrers" i reivindicar l'alliberament nacional de Catalunya. Per la seva banda, Òmnium organitza la Festa per la Llibertat de nou amb molts concerts a partir de les 18:30 h al passeig Lluís Companys.

I no només això! Ens podeu fer arribar les vostres imatges, vídeos i selfies des de qualsevol altre punt on la Diada 2022 se celebri.