Aniràs a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona per a la Diada 2022? Ja saps llavors quin és el tram que et correspon en la mobilització organitzada per l'ANC? Com en moltes edicions anteriors, l'Assamblea Nacional Catalana ha fragmentat l'inici de la manifestació en diferents zones de concentració (o trams) per evitar congestions i aglomeracions excessives durant el recorregut. Tant si és la primera vegada que sents parlar dels trams de la manifestació, com si ets un veterà i vols saber quina és la teva zona, a continuació et posem al dia sobre això.

🔴 La Diada 2022, EN DIRECTE | Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona

🎵 Concerts de la Diada 2022: tot el programa de l'11 de setembre a Barcelona

Els trams de la manifestació de l'11 de setembre: informació bàsica

L'inici oficial de la manifestació de l'11 de setembre de 2022 serà a l'avinguda Paral·lel, molt a prop de la Plaza de les Drassanes. Com cada any, l'hora d'inici seran les 17.14 h. Ara bé, igual com en moltes Diades anteriors, l'ANC ha creat una sèrie de trams repartits per tot Paral·lel per distribuir els manifestants segons el seu lloc de procedència.

Es recomana que t'informis amb temps sobre quin tram de la manifestació de l'11 de setembre et correspon, i que arribis a la teva zona de concentració a partir de les 16.30 h, per evitar embolics. L'objectiu d'aquesta divisió prèvia és evitar una enorme aglomeració a l'inici de la mobilització que alenteixi el seu progrés.

L'ANC també recomana portar aigua, fruita i calçat còmode. Això de l'aigua és summament important perquè tot apunta que farà molta calor aquest 11 de setembre. Porta el mòbil carregat per si algú es perd i cal comunicar-s'hi (sobre si vas a la manifestació amb nens petits).

🚶 Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona: recorregut i trams de la Diada 2022

I quin tram et correspon? No et preocupis perquè precisament la finalitat d'aquesta guia és disseccionar els trams / zones de concentració de la manifestació de la Diada 2022 perquè sàpigues ràpidament on t'has de dirigir aquell diumenge a la tarda.

Trams manifestacio 11 setembre 2022 ANC
Els 10 trams de la manifestació de l'11 setembre de 2022 / Font: ANC

El tram de la manifestació de l'11 de setembre de 2022 que et correspon

Hi ha 10 trams / zones de concentració en total. A continuació te les llistem. Indicarem més o menys on comencen a l'avinguda Paral·lel, quines són les assemblees emissores (els manifestants de fora de Barcelona) i quines són les assemblees d'acollida (per a manifestants de Barcelona o voltants).

Tingues en compte que la informació és orientativa i que podria veure's alterada durant el dia de la manifestació. Si tens dubtes aquell dia, acudeix al punt d'informació de la mobilització en els Jardins de les Tres Xemeneies (a prop de l'inici oficial del recorregut).

📝Tots els actes de la Diada 2022: el discurs del President, l'acte institucional, l'ofrena floral...

Tram 1 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: entre el carrer del Portal de Santa Madrona, el carrer de Palaudàries i el carrer de Carrera.

Assemblees emissores: Catalunya Nord, Països Catalans i Catalunya Exterior.

Assemblees d'acollida: Ciutat Vella i Barceloneta.

Tram 2 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: aproximadament comença entre el carrer de Palaudàries i el carrer de Carrera; i acaba entre el carrer de Sant Bertran i el passatge de la Canadenca.

Assemblees emissores: Alta Ribagorça, Vall d'Aran, Alt Urgell, Cerdanya, Pallars i Vallés Oriental.

Assemblees d'acollida: Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma.

Tram 3 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: més o menys comença entre el carrer de Sant Bertran i el passatge de la Canadenca; i acaba al carrer Nou de la Rambla.

Assemblees emissores: Osona, Ripollès, Anoia, Solsonès, Bages, Berguedà i Moianès.

Assemblees d'acollida: Gràcia.

Tram 4 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: aproximadament comença al carrer Nou de la Rambla; i acaba entre la ronda de Sant Pau, el carrer de Sant Pau i el carrer d'En Fontrodona.

Assemblees emissores: Baix Llobregat, Segrià, Noguera, les Garrigues, Pla d'Urgell, Urgell i Segarra.

Assemblees d'acollida: Sagrada Família i Sant Martí.

Tram 5 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: comença aproximadament entre la ronda de Sant Pau, el carrer de Sant Pau i el carrer d'En Fontrodona; i acaba més o menys a l'altura dels carrers del Comte Borrell i d'Aldana.

Assemblees emissores: Garraf, Penedès, Baix Camp i Priorat.

Assemblees d'acollida: Sarrià-Sant Gervasi i Horta-Guinardó.

Tram 6 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: aquest tram té el seu inici més o menys a l'altura dels carrers del Comte Borrell i d'Aldana; i acaba aproximadament pel carrer de Blasco de Garay.

Assemblea emissora: el Maresme.

Assemblees d'acollida: Sant Andreu i Nou Barris.

💰 La Grossa de La Diada 2022: així serà el nou sorteig de l'11 de setembre

Tram 7 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: aquesta zona de concentració de la manifestació de la Diada 2022 comença sobre carrer de Blasco de Garay; i acaba a la "cruïlla" de carrers Calàbria, Parlament i Concòrdia.

Assemblees emissores: Gironès, La Selva, Garrotxa i Pla de l'Estany.

Assemblees d'acollida: Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni.

Tram 8 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: aquest tram comença a la "cruïlla" de carrers Calàbria, Parlament i Concòrdia; i acaba en l'altura del carrer de Teodor Bonaplata.

Assemblea emissora: l'Empordà.

Assemblees d'acollida: Dreta de l'Eixample i Fort Pienc.

Tram 9 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: aquesta zona de concentració de la manifestació l'11 de setembre comença sobre l'altura de Teodor Bonaplata; i acaba sobre el carrer de Vallhonrat.

Assemblees emissores: Alt Camp, Conca de Barbera, Tarragonès, Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre.

Assemblees d'acollida: Pobre Sec i Sants-Montjuïc.

Tram 10 de la manifestació de l'11 de setembre

En quin punt de l'avinguda Paral·lel es troba?: aquest tram de la manifestació de la Diada 2022 comença més o menys pel carrer de Vallhonrat; i acaba aproximadament sobre carrer de Tamarit.

Assemblea emissora: Vallès Occidental.

Assemblees d'acollida: l'Hospitalet del Llobregat i les Corts.