La filtració dels àudios entre l'excomissari José Manuel Villarejo Antonio García Ferreras, on el periodista admet que no es creia les acusacions de les quals va informar contra el fundador de Podemos, Pablo Iglesias, sobre uns suposats comptes a l'estranger, han encès les xarxes aquest diumenge. Les reaccions han arribat de tots els racons de la política i el periodisme estatal, i fins i tot des de fora d'Espanya. A banda del mateix Iglesias, que ha exigit que Ferreras abandoni el periodisme, i el partit que fins fa poc liderava, que ha denunciat altra vegada l'operació de les clavegueres contra la dissidència política, també s'han fet sentir les crítiques de personalitats com Albano-Dante Fachín, que per la seva part ha celebrat que s'hagi exposat aquesta faceta del periodista de La Sexta, i ha recordat en una piulada la persecució que també va fer de l'independentisme.

Altres usuaris de Twitter també han rescatat un antic vídeo de La Sexta on la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, contestava a les acusacions de violència i terrorisme en el moviment independentista, tot replicant que el mitjà "són l'altaveu de les clavegueres de l'Estat", i assenyala directament Ferreras, a qui sospitava que tenia relació amb el comissari Villarejo. En reacció a això, la periodista Mamen Mendizábal va titllar les paraules de Nogueras de "patinada" i es va mostrar visiblement alterada.

"Això no ho verifiqueu?"

Com sol passar amb els escàndols mediàtics, molts usuaris de Twitter han aprofitat per satiritzar sobre el tema. En aquesta ocasió, les crítiques també s'han dirigit a la companya de Ferreras, la periodista Ana Pastor, i el mitjà Newtral que dirigeix, que afirma verificar la informació de manera independent. En les piulades més recents del mitjà, els comentaris estan plens de missatges amb to irònic demanant-los una "verificació" dels àudios filtrats.