L'escàndol de les converses amb Antonio Garcia Ferreras que va enregistrar l'excomissari José Manuel Villarejo ha traspassat fronteres. En els àudios publicats per Crónica Libre el periodista li comenta a Villarejo que no confia en la informació que va publicar Eduardo Inda sobre un compte de Pablo Iglesias a l'estranger, que va resultar ser falsa, però Ferreras se'n va fer ressò malgrat les seves sospites. Tot plegat ha aixecat una gran polseguera dins i fora de l'Estat, ja que el líder de la França Insumisa, Jean-Luc Mélenchon, ha criticat la situació a través de les xarxes, on ha alertat: "Escàndol a Espanya". 

En el seu tuit, Mélenchon explica la situació definint-la com: "El periodista d'un important programa de televisió va inventar 'revelacions' difamatòries sobre Podemos i Pablo Iglesias". A continuació, el polític francès ha comparat la situació d'Iglesias amb "el muntatge contra Garrido i Corbière", dos polítics de la seva formació contra qui el diari Le Point hauria publicat informació falsa. "Sembla ser un mètode que s'estén", sentència. Per la seva banda, Iglesias li ha agraït que "doni la cara" en un altre tuit. 

TUIT  Pablo iglesias melenchonaudios villarejo i ferreras

Des d'ahir Iglesias està denunciant els fets, primer en una entrevista a TV3 i posteriorment a través de les seves xarxes socials. "Com es pot donar una informació quan peses que és mentida? Com un periodista pot donar una informació que li sembla potinera? Això és periodisme?", es preguntava a la televisió catalana, on també va afirmar: "El que s'ha fet a Espanya contra l'independentisme català i Podem no té nom, és greu perquè ha posat en qüestió les normes mínimes segons les quals un estat democràtic ha de funcionar". A través de Twitter ha qüestionat que Ferreras hagués de seguir exercint com periodista.