El candidat de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, s'ha reunit aquest dissabte amb el director general de GSMA i organitzador del Mobile World Congress (MWC), John Hoffman. "Aquesta tarda a Barcelona he pres un cafè amb el director general de GSMA", ha detallat l'exalcalde de la capital catalana a través d'una piulada. Trias ha descrit la trobada amb Hoffman com una "conversa molt agradable", on han abordat diverses temàtiques. "Hem parlat del Mobile, de la ciutat i de futur", ha escrit. Aquesta reunió entre Trias i el director de GMSA ha tingut lloc només un mes abans que Barcelona aculli, un any més, el Mobile, que se celebrarà del pròxim 27 de febrer fins al 2 de març, i també quatre mesos abans de les eleccions municipals del 28 de maig

📝 Candidats a les eleccions municipals 2023 a Barcelona: tota la llista

📆 Calendari de les Eleccions Municipals 2023 a Catalunya: quan són, dates clau i candidats


Trias lidera la cursa per l’alcaldia de Barcelona

Quan falten exactament quatre mesos per a les pròximes eleccions municipals, el candidat de Junts per Catalunya se situa al capdavant de la cursa per a l'alcaldia de Barcelona, a distància del segon millor posicionat, el cap de llista del PSC, Jaume Collboni. Així ho ha mostrat el sondeig L'estat de l'opinió pública a Barcelona elaborat per l’Institut Feedback, que dirigeix Jordi Sauret, per a ElNacional.cat. L'enquesta, que ha comptat amb una mostra de 600 entrevistes telèfoniques fetes entre el passat dilluns 23 de gener i aquest dijous 26 de gener, assenyala que Trias desplaçaria Ada Colau a la tercera posició i a la quarta Ernest Maragall, candidat d’ERC i guanyador de les anteriors eleccions municipals, encara que no va aconseguir accedir a l’alcaldia.  

Precisament, aquest dissabte Trias ha reaccionat a l'enquesta d'Elnacional.cat i s'ha mostrat satisfet amb el resultat obtingut. "Estem fent un tomb importantíssim", ha apuntat l'alcaldable a Barcelona, subratllant que segons el sondeig obtindria uns 11-12 regidors, mentre que l'any 2019 en van treure cinc. "La tendència és bona i l'hem d'aprofitar", ha afegit Trias, que ha reconegut que "és un dia per estar contents". Així mateix, ha explicat que part de la motivació per presentar-se com a candidat de Junts és "perquè m'ho ha demanat el president Puigdemont".