El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha anunciat a través de Twitter que es presentarà a les primàries convocades per JxCat per escollir els primers noms que figuraran a les candidatures per a les properes eleccions al Parlament, previstes per al 14 de febrer.

En concret, Tremosa s'ha presentat per les llistes de Lleida. El conseller argumenta que, tot i ser barceloní de naixement, se sent "lleidatà d'adopció", arran de les seves arrels al Pla d'Urgell.

Avui acaba el termini per presentar les candidatures a la segona ronda de votacions de primàries, després que diumenge es va proclamar la victòria de Laura Borràs com a candidata a la presidència de la Generalitat.

Aquesta segona ronda de votacions haurà d'escollir els tres primers noms de la candidatura de Lleida. També s'escolliran els 3 primers de Tarragona, els 4 primers de Girona i els 8 noms que seguiran Borràs a la llista de Barcelona. La candidatura de la capital catalana serà previsiblement encapçalada pel president del partit, Carles Puigdemont.

La votació d'aquesta segona ronda se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

A la imatge principal, Ramon Tremosa, conseller d'Empresa i Coneixement / Sergi Alcàzar