El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha refusat retractar-se davant la querella de la família Pujol per haver afirmat que van cobrar comissions il·legals a Catalunya​ i van robar 2.500 milions d'euros. 

"Amb el que ens han robat a Catalunya, amb el 3%, el 4% i el 5% que s'han emportat de les mordidas d'obra pública i amb els delictes confessats per Jordi Pujol", l'expresident de la Generalitat, "només faltaria ara que ni els periodistes, ni els policies, ni els jutges, ni els fiscals, ni els polítics de l'oposició poguéssim denunciar els delictes de corrupció", ha dit indignat. 

Rivera ha explicat que la querella que li han interposat els Pujol ha estat per "reproduir notícies que surten als mitjans de comunicació" i s'ha negat a retirar el que va dir el passat 6 de setembre.

En aquesta línia, durant la compareixença al Congrés dels Diputats, el president de Cs ha afirmat que "no podem retirar informacions que els mitjans han publicat, tampoc els informes policials que donen aquestes dades ni els indicis judicials que han portat a Jordi Pujol Ferrusola a Soto del Real". 

"La banda del 3%"

Així ha definit Albert Rivera als Pujol i ha continuat sense desdir-se. "Reiterem que a Catalunya hi ha hagut corrupció, que el senyor Pujol ha comès delictes i que el clan Pujol és una banda del 3% que ha intentat drenar els diners públics de molts catalans", ha afegit. 

Rivera ha advertit que encara que hagin canviat de nom, Convergència ara refundada com a PDeCAT i que participaran en les eleccions amb el nom de JuntsxCat, "no taparan amb l'estelada el bassal de corrupció que han tingut durant tant temps" i ha finalitzat desafiant "els de la banda del 3%, els de Puigdemont, els de Junts per Catalunya, els dic que se'ls ha acabat l'oasi".