El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha comparat l'agressió de dissabte al parc de la Ciutadella amb els fets d'Altsasu i ha assegurat que es tracta d'una "pallissa en tota regla amb agreujant ideològic". "Més clar l'aigua", ha dit en una entrevista a 'Espejo Público'.

Rivera ha criticat que líders independentistes ho qualifiquin de "baralla" i ha dit que el mateix va passar amb l'agressió a guàrdies civils d'Altsasu on els nacionalistes "parlaven de baralla de bar".

"Si retires llaços grocs i et diuen estrangera de merda i et donen una pallissa davant els teus fills hi haurà qui ho vulgui justificar però jo sóc incapaç", ha manifestat. Rivera diu que existeix "fractura social" a Catalunya i en culpa el "procés".

Valle de los Caídos

D'altra banda, el líder de Ciutadans ha criticat el canvi de posició​ del president espanyol, Pedro Sánchez, que aposta ara per fer del Valle de los Caídos un cementiri civil i aparta la idea de fer-ne un lloc de reconciliació. Rivera ha assegurat que és una nova "batzegada" de Sánchez i l'acusa d'estar més "en la lògica de tensar que en la d'unir".