El president de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha sumat a l'onada unionista contra l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, a qui ha acusat de fer "el joc" als separatistes per llogar-los un espai a la seu de l'Ajuntament de Madrid perquè el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, celebri una conferència.

El pròxim dia 22 tindrà lloc en un espai del Palau de Cibeles, la seu de l'Ajuntament de Madrid, la presentació del Pacte Nacional pel Referèndum de Catalunya. "Com que són els seus socis han de donar-los suport també a Madrid", ha dit al respecte el líder nacional de Cs, contrari que el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i l'alcaldessa "aplaudeixin" la conferència de Puigdemont per defensar la independència. "Nosaltres som els que defensarem la unió dels catalans amb la resta d'Espanya", ha remarcat Albert Rivera.

Festa de San Isidro

Albert Rivera ha fet aquestes declaracions als periodistes a la Pradera de San Isidro, el punt central de les festivitats que avui celebra la capital madrilenya en honor del seu patró, on ha anat acompanyat dels portaveus a l'Ajuntament i l'Assemblea de Madrid, Begoña Villacís i Ignacio Aguado, respectivament.