Aquesta campanya a les eleccions generals ha estat marcada per la sequera de noves propostes. Potser per això han destacat en el dia a dia tot tipus d'anècdotes i politiqueries. La proliferació de debats televisius, el cansament de tants dies de campanya i de precampanya i la necessitat de diferenciar-se dels altres amb el sorgiment de noves forces polítiques han fet baixar la guàrdia. A continuació destaquem alguns dels moments més sonats de cada partit durant la campanya:

1. Cop de puny a Rajoy

Indubtablement ha estat el moment més comentat de la campanya. Un jove de 17 anys, que va resultar ser parent proper seu, va agredir Rajoy en un passeig electoral a Pontevedra. Al president del Govern espanyol li va quedar una visible marca a la cara i les ulleres trencades. Va continuar amb la seva agenda, agraint les mostres de suport que havia rebut. El PP no va revelar que, com alguns mitjans van publicar més tard, es tractava del fill d'una cosina de la seva dona.

2. Ciutadans i la violència masclista

El partit d'Albert Rivera ha estat en boca de tothom a partir del cinquè dia de campanya, en què Marta Rivera de la Cruz, número tres a la llista de Madrid, defensés al debat de TVE el controvertit programa de Ciutadans en matèria de violència masclista.

3. Chacón i el tuit fals

Els socialistes han aprofitat la oportunitat per atacar Ciutadans, fins al punt que divendres 11 Carme Chacón va atribuir per error un tuit masclista fals a Albert Rivera que el mes d'abril van difondre alguns perfils de xarxes socials. Això va generar una campanya a les xarxes de la formació taronja amb l'etiqueta #ChaconDimision que va ser trending topic mundial. Chacón es va disculpar l'endemà amb un tuit.

4. Duran a la perruqueria

La campanya d'Unió ha estat marcada per un inici curiós: el de Duran visitant una perruqueria, per proposar una baixada de l'IVA que grava els productes que ofereixen aquests establiments. duran perruqueria

5. Colau i la capital de Catalunya

L'alcaldessa de Barcelona i membre de la llista d'En Comú Podem va ser molt criticada per afirmar que si hi ha un canvi a Madrid, "pot tornar a ser la nostra capital" després d'haver-ho "deixat de ser". A una entrevista a El Món a RAC1 ho va matisar, puntualitzant que es referia a "la capital de la gent".

6. Rufián i els pares de la Constitució

El cap de llista d'Esquerra Republicana al Congrés va protagonitzar un moment polèmic al debat de 8TV. El candidat de Ciutadans, Joan Carles Girauta, li va demanar que retirés la seva afirmació que la Constitució va ser "afavorida" i "subscrita" per "feixistes". Ell li va respondre això: https://youtu.be/4vf2Dl_T8z0?t=8m55s

7. La CUP: absent, sempre present

Tot i no presentar-se a les eleccions generals i cridar oficialment a l'abstenció, per la boca petita la CUP ha animat a votar altres formacions. Quim Arrufat va arribar a dir en una entrevista que si votés, votaria En Comú Podem, mentre que fa pocs dies els cupaires van animar a votar "opcions independentistes no corruptes".

8. Temps de debats

L'arrencada de la cursa electoral ha estat intensa. El tercer dia de campanya vam tenir ocasió de veure el primer debat a quatre bandes a unes generals (amb dos grans absents: Andrés Herzog, d'UPyD, i Alberto Garzón, d'Unidad Popular, de la mà d'Atresmedia. S'hi van poder veure moments com aquests:
 
  Un altre enfrontament polític televisat va ser el cara a cara de l'Acadèmia de la Televisió, que només va sortir de la monotonia en moments com aquest:
  I del qual la monotonia mateixa es va fer viral:

9. Vídeos arriscats

A diferència del PSOE, que ha optat per una línia de creativitat similar que els comicis anteriors, el PP ha decidit arriscar i cridar l'atenció amb dos vídeos de campanya que han aconseguit ser virals a la xarxa. Sota el lema "Piensa sin prejuicios", els populars presenten el cas d'un hipster i un motero que, a diferència del seu entorn, voten el PP.
 
  Democràcia i Llibertat també s'ha arriscat amb aquest polèmic vídeo, en què explica com podem arruïnar un sopar d'empresa convencent algú a favor de la independència però fer "un servei al país".
L'humor ha posat el toc de color en una campanya monòtona. Esquerra també s'hi ha apuntat, amb motiu de la setena entrega d'Star Wars: