La polèmica sobre el seu programa en matèria de violència masclista ha complicat la campanya a Ciutadans, però el PSC li ha proporcionat un salvavides, com a mínim provisional, de forma involuntària. La candidata socialista per Barcelona, Carme Chacón, va atribuir al míting de Santa Coloma un tuit a Albert Rivera en què suposadament afirmava que "hi ha més assassinats feministes que masclistes". Tenia el tuit imprès en un paper, i va dir que s'estalviava els comentaris. Els periodistes van intentar localitzar el tuit i van comprovar que només n'existia una captura que no va tenir cap mena de repercussió als mitjans ni a les xarxes socials, malgrat haver-se fet suposadament en la precampanya de les eleccions municipals. rivera tuit fals A Ciutadans els va arribar immediatament la informació, via xats diversos de whatsapp. La resposta no es va fer esperar. Albert Rivera va atribuir al PSC fer "política escombraria" per difondre un tuit fals i el poderós equip de campanya de C's ha aconseguit fer trending topic a Twitter #ChaconDimision. El viral ha enganxat els socialistes en ple acte a Tarragona.

Cap paraula de Chacón sobre la qüestió al míting. Tampoc ha tocat el tema de la violència cap a les dones, per primer cop des que va esclatar la polèmica. Les disculpes han arribat via tuit al migdia, en què Chacón ha "rectificat l'error" sense especificar quin és, i ha instat Rivera a fer el mateix amb el seu programa sobre violència masclista.

Fins i tot el PP s'havia aprofitat de la debilitat de C's en aquest punt per a criticar-los. El mateix Albert Rivera havia dit que el seu programa, tal com està redactada la intenció de modificar la llei Integral de Mesures contra la Violència de Gènere, pot donar lloc a confusió. Un altre cop, però, l'habilitat de l'equip de xarxes socials de C's ha sabut girar al seu favor una errada.