"Haurien de portar els tancs, cosir-te a pals i que no veiessis la llum del sol", "llàstima que no posin bombes a Catalunya" o "visca la teva mort". Aquests són només alguns dels exemples de les amenaces que rep a diari el president Carles Puigdemont, a qui li desitgen diverses vegades al dia que "es mori" i amenacen, fins i tot, la seva família.

Davant d'això, el president a l'exili s'ha lamentat que "fomenten l'odi personal" i que "busquen fer mal a les nostres famílies", però ha subratllat que "a la presó no hi aniran mai perquè a Espanya només preocupa si ets d'un CDR o votes independència".

Mentrestant, els Jordis, els consellers i Carme Forcadell fa mesos que són tancats a la presó, el raper Valtònyc ha estat condemnat a tres anys i mig de presó per injúries a la Corona i Pablo Hasél a dos anys i un dia pel mateix que l'altre raper i per enaltiment del terrorisme, entre moltes altres coses.

Ara bé. Malgrat que Puigdemont rep amenaces diàries, la justícia espanyola, en aquest cas, no ha mogut ni un sol dit. L'assessor del president a l'exili ja va explicar fa un parell de mesos que rep cada dia unes 40 amenaces directes a través de les xarxes socials.