L'efecte Feijóo va perdent força lentament i cada cop es va disminuint la diferència entre PP i PSOE. Les dades del CIS ja mostraven la recuperació dels socialistes que ha augmentat la seva diferència en 5,5 punts respecte al baròmetre anterior. La consulta es va fer després del trencament de les negociacions per renovar el Consell General del Poder Judicial. Aquesta recuperació també ho demostren les dades extretes de la darrera enquesta publicada per ElDiario.es, en la qual els socialistes obtindrien un 27,6% dels vots, amb una baixada d'un 0,4% respecte a l'últim sondeig d'aquest mateix mitjà el passat octubre, quan era del 28%. Mentrestant, el PP es queda amb un 29,6% dels vots, gairebé 2 punts menys que en l'última enquesta i més de 3 punts per sota de la seva primera xifra. Així, la diferència es redueix a només 2 punts amb una tendència més favorable per als socialistes. 

La baralla per ser el partit més votat a les eleccions generals entre PP i PSOE, premi que fins ara seria pels populars, tot i que els socialistes cada cop s'acosten més, per darrere, la lluita entre la tercera i la quarta força, és entre Unidas Podemos i Vox. Un cop més, a diferència del que indica el CIS, on els morats tenen avantatge per davant dels de Santiago Abascal, els d'extrema dreta s'han situat per davant del partit de Ione Belarra els últims mesos. En aquesta enquesta, Vox revifa i millora les dades de l'anterior, amb un 15,7%, respecte al 13,2% del sondeig del mes anterior, igual que Unidas Podemos, que manté la seva tendència de millora amb un 11,1%, amb un augment d'1,4 punts. A la cua s'hi tornen a trobar Más País i Ciutadans, tot i que aquests dos partits presenten una realitat molt diferent entre ells. Els d'Arrimadas segueixen enfonsant-se i només n'obtenen un 1,7%, però la situació encara és més complicada pel partit d'Íñigo Errejón que s'han quedat amb un 1,5%, que suposa 1,4 punts menys que en l'enquesta anterior. 

Caiguda de la popularitat dels líders polítics

El sondeig revela que entre octubre i novembre, pràcticament tots els líders polítics han patit una caiguda pel que fa a la seva valoració. La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, manté la millor nota amb un 37,4% de valoració, seguit del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que acull un 36,4%. A l'altra cara de la moneda està el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que va aconseguir situar-se com el polític millor valorat pels votants en el mes de juliol, però que des d'aleshores només ha perdut confiança i ha anat caient en picat. En el mes de novembre s'ha situat com el quart polític del rànquing amb un 26,8%, per darrere d'Íñigo Errejón, que compta amb un 29,6%. En les últimes posicions, també hi ha un canvi, i és que la secretària general d'Unidas Podemos, Ione Bellarra, es torna a col·locar com la pitjor valorada, amb un 12,5%, per sota del líder de Vox, que té un 13,8%.