Semblava que amb l'arribada de Alberto Núñez Feijóo a la presidència del partit, Isabel Díaz Ayuso liderant la formació a Madrid com feia temps que reclamava, i sobretot amb l'aclaparadora victòria de Juanma Moreno a Andalusia, les aigües s'havien calmat i el PP hauria de ser una bassa d'oli, però la realitat sempre és molt més complexa i el secretari general del PP a Madrid ha volgut posar més llenya al foc i ha tornat a retreure a l'anterior directiva del partit, formada pel tàndem Pablo Casado i Teodoro García Egea, la seva actitud vers Isabel Díaz Ayuso. Cal recordar que tot plegat va acabar amb una guerra interna que es va fer pública amb un discurs molt dur de la presidenta madrilenya contra Casado, amb qui havia compartit una bona amistat de joventut. La seva relació va anar empitjorant i Ayuso, convertida en una estrella, eclipsava a Casado, fins que aquest va decidir espiar-la per un presumpte cas de corrupció amb el seu germà, Tomás. Aquest ara ja s'ha arxivat i el nombre dos d'Ayuso al PP madrileny, el secretari general Alfonso Serrano, ha deixat caure que "més d'un hauria de demanar-li disculpes", després de la decisió de la Fiscalia. 

Defensor a ultrança 

Aquest matí els periodistes han preguntat a Serrano per si creu que Pablo Casado, que està immers en la recerca d'un nou futur professional, i Teodoro García Egea, a qui Ayuso havia bloquejat a Whatsapp abans de la disputa que va acabar amb la dimissió del exsecretari general del partit.  En aquest sentit, el madrileny ha descrit com a "una alegria per a tota la família del PP i per tots aquells que considerem que la política ha de ser quelcom decent, no només en la gestió pública sinó també en la confrontació amb l'adversari", la decisió de la Fiscalia d'arxivar la investigació. 

"Aquí el que ha passat és que no com que no s'ha pogut batre políticament i electoralment Isabel Díaz Ayuso se l'ha volgut batre en una cacera immisericorde", ha declarat, alhora que ha recordat que són 20 les causes judicials arxivades contra la presidenta o el seu govern actual. Per Serrano, en aquest cas "n'hi hauria més d'un que hauria de demanar disculpes o fer-ne una reflexió", fent clara referència a Casado y Egea, després que fossin ells els que posessin la lupa en el cas de les mascaretes, en un intent desesperat de treure's de sobre la presidenta madrilenya