El secretari general del Partit Popular català, Santi Rodríguez, ha afirmat aquest dissabte que també ha tingut contactes amb l'exprimer ministre francès, Manuel Valls, per encapçalar la candidatura del PP a Barcelona a les eleccions municipals de 2019. 

Ja fa mesos el president de CiutadansAlbert Rivera, va confirmar que el seu partit va oferir a l'exprimer ministre francès encapçalar la candidatura de la seva formació a l'alcaldia de Barcelona. El mateix Valls, de fet, va afirmar per primera vegada al programa Los Desayunos de TVE que s'està plantejant la seva participació, a Barcelona, en les eleccions municipals del 2019

Santi Rodríguez ha assegurat avui, en una entrevista a Europa Press, que al partit "hi ha persones preparades per assumir aquests reptes" i que estan a l'espera de veure en què queda una possible candidatura de l'exprimer ministre francès. El secretari general popular Rodríguez ha reivindicat contactes amb el polític francès però cap acord de moment.

"La lectura principal que té l'operació Valls és intentar guanyar l'alcaldia i aquesta majoria a qui la té, que és a Colau i a un partit que segurament s'ha preocupat de moltes coses, menys del que passa a Barcelona", ha dit Rodríguez, per la qual cosa el seu objectiu se centraria a l'Ajuntament de la capital catalana i no és extrapolable.