Les xarxes socials del Partit Popular s'han convertit en els darrers dies en un autèntic espectacle. Després d'engarjolar a Carles Puigdemont a ritme de reggaeton, ara han dirigit els seus atacs —un cop més— contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per l'acord al qual ha arribat amb ERC i Junts per Catalunya per aprovar definitivament la llei d'amnistia. El PP assegura que és indiferent com ho catalogui Sánchez, però "l'amnistia no és més que un altre capítol de la seva corrupció". A través d'un muntatge d'imatges del líder dels socialistes fent referència a la "corrupció" i a la "corrupció institucionalitzada, protegida i inclús estructurada", els populars adverteixen que la trama no només va d'això, sinó també d'"indults, mentides, comissions, pactes secrets, amnistia", però no es queden aquí. Tornen a utilitzar imatges de Pedro Sánchez manipulades a la seva conveniència i asseguren que "la trama" és un pla del PSOE per "perpetuar-se al poder", i es poden veure unes imatges de Sánchez a un míting on feia referència al PP "per això volem nosaltres el govern, amics i amigues". El vídeo conclou amb imatges de Koldo García, José Luis Ábalos, Santos Cerdán, fent referència a la trama del cas Koldo, un tema amb el qual el PP s'està fregant les mans des de fa 2 setmanes. 

El PP clama contra l'amnistia

Aquest dimecres a la tarda es va anunciar l'acord per la llei d'amnistia entre el PSOE i els partits independentistes. La resposta del PP no es va fer esperar i van sortir en tromba per carregar contra l'acord, però en especial contra Pedro Sánchez. Fonts populars han afirmat que no acceptaran aquesta "humiliació" i la combatran als tribunals i les institucions. "L'acord dels socialistes amb Junts i ERC és l'evidència que Sánchez accepta que durant un període de temps concret a Catalunya no hi havia lleis per complir i que ja no hi ha sentències per aplicar", destaquen des del PP.

Els populars consideren que el text de l'amnistia suposa que l’Estat hagi de "demanar perdó" a l'independentisme "per ordre de Pedro Sánchez". Així mateix, han aprofitat la polèmica despertada pel cas Koldo de presumpta corrupció al voltant de l'exministre socialista José Luis Ábalos per barrejar el que denominen "corrupció política" amb la trama de les mascaretes. "Al PSOE hi ha dos tipus de corrupció: la que es genera per diners i la que es produeix per poder. En els darrers dies el socialisme està tacat en les dues direccions. Per corrupció econòmica alguns es van fer rics. Per corrupció política alguns continuen sent poderosos", han defensat des del PP.