El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha afirmat en un acte del partit a Barcelona aquest diumenge: "No vull ni revenja ni impunitat, vull justícia". Ho ha dit després de preguntar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, si "respectarà la justícia o concedirà indults si la justícia condemna els que van intentar fer un cop a Catalunya". L'acte de Cs s'ha celebrat l'endemà que l'independentisme mobilitzés centenars de milers de persones a la Gran Via de la capital catalana. 

Rivera també ha acusat Sánchez de ser "un dinamitador d'acords" entre els constitucionalistes, i ha apuntat que "si és un problema, se l'ha d'enviar a l'oposició". Així, ha avisat que "el farà fora amb vots i democràcia". En aquest sentit, el líder de la formació taronja ha afirmat que accepta "el repte" de ser president espanyol i ha assegurat que està preparat per "governar i guanyar". 

Rivera també ha explicat que si el president de la Generalitat, Quim Torra, li hagués lliurat a ell el document amb 21 punts que va donar a Sánchez, li hagués recordat que és president d'una autonomia gràcies a la Constitució, i si no està disposat a respectar-la, el cessaria i aplicaria l'article 155.

En un sentit similar, la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha destacat que Ciutadans és "l'únic" partit que "no ha venut" els catalans. "Ens han entregat com un botí sempre a canvi del mateix: els nacionalistes donen suport a Madrid i el PP i el PSOE miren cap a una altra banda", ha retret Arrimadas, que ha explicat que Cs és "la veu dels silenciats i humiliats".