El sindicat CCOO ha denunciat que l'Ajuntament de Pineda de Mar obliga els treballadors del consistori que van secundar l'aturada de deu minuts en protesta pel judici al procés, dimarts passat, a recuperar el temps. La formació sindical, majoritària a l'Ajuntament, ha presentat una queixa expressa i per instància tant al departament de Recursos Humans com al mateix alcalde, Xavier Amor (PSC), perquè es deixi sense efecte la mesura.

El sindicat considera "completament inoportú" el posicionament i creu que el consistori "coarta" la llibertat d'expressió. A més, subratlla que aquesta vegada s'ha canviat la manera de fer en relació a com s'havia actuat en altres aturades a l'entorn de temàtiques diverses com la violència masclista.

El sindicat recorda que la convocatòria del 12 de febrer s'emmarcava en una proposta "transversal" que incloïa partits polítics, societat civil i organitzacions socials com ara CCOO, una convocatòria "de caràcter unitari independentment de la ideologia o el sentiment nacional".

A més, considera que una protesta "simbòlica" de deu minuts "no suposa en cap cas una pèrdua important de temps de treball", i afirma que aquesta en concret "va garantir" la continuïtat habitual dels serveis públics i no va crear cap "perjudici" per a la ciutadania.

L'edil socialista ja va protagonitzar una altra polèmica el mes de març del 2018 quan va informar que no veia TV3 "per salut".