Com si fos un discurs de Ciutadans o del PP, l'alcalde socialista de Pineda de Mar, Xavier Amor, va deixar anar ahir sense pèls a la llengua i públicament en un escrit al seu mur de Facebook que "feia setmanes, fins i tot mesos, que per salut, vaig decidir no mirar TV3". 

Ho va dir perquè va decidir veure el 30 minuts sobre les addiccions a les pantalles i, després de tots aquests mesos que ell mateix assegura haver estat esquivant la televisió pública catalana, va quedar "sorprès" per la "seva qualitat". Els hashtags que va utilitzar no tenen pèrdua: #TV3AixíSí i #JaTocava.

L'escrit al mur ha rebut desenes de comentaris, la majoria carregant contra les seves declaracions. Entre ells hi destaquen el d'una usuària, que li fa veure que l'entén perquè ella tampoc no mira TV1, Antena 3 ni Telecinco "per salut".

D'altres han anat més enllà i li han retret que "desprestigii un dels millors i imparcials canals de televisió d'Europa".

Ell mateix va acabar sortint del pas responent a tots els comentaris que "sempre és millor un bon llibre".

La cosa, però, no va acabar aquí. Una usuària va voler expressar-li que "s'hauria pogut estalviar la primera frase" perquè, a parer seu, "un alcalde el que no hauria de fer mai és caure en la provocació fàcil amb frases com la teva dirigida a tots aquells que no han triat com tu, no veure TV3, ans el contrari", mentre que un altre li deixava anar que "en temes de salut mental és millor veure TV1, Antena 3, Cuatro, La Sexta..".

Això no va agradar gens a l'alcalde que va felicitar la primera, però a l'altre li va demanar que deixés a banda les qüestions relacionades amb salut mental.

Els comentaris continuen apareixent en el seu comentari a Facebook. I, la majoria, són criticant el to de l'alcalde, així com el seu atreviment a posar aquest pensament de manifest a la xarxa.