TV3 no tindrà un set informatiu davant la seu del Tribunal Suprem durant les sessions del judici del procés que està previst que comenci el pròxim 12 de febrer.

Segons recull El Español, TV3 tenia els permisos de l'Ajuntament de Madrid per instal·lar a la plaça Villa de París, situada just a l'entrada principal del Tribunal Suprem, una plataforma oberta de 25 metres quadrats on hi volien col·locar un estudi de retransmissió en directe del judici al procés.

Tal com exposa el digital, aquests permisos haurien topat ara amb els requeriments de seguretat que s'establiran amb motiu del judici. Els serveis de seguretat del Tribunal Suprem van alertar el Ministeri de l'Interior del set informatiu de TV3. I el ministeri de Fernando Grande-Marlaska ha bloquejat la instal·lació de la plataforma perquè la zona s'ha declarat perímetre de seguretat durant el judici. 

Aquesta notícia arriba just després que un local de Madrid que TV3 havia reservat perquè hi treballessin els periodistes i equips de la cadena que s'hi hauran de desplaçar a cobrir el judici de l'1-O hagués decidit anul·lar la reserva, amb l'argument que un dels socis propietaris de l'establiment no els volia atendre en saber qui eren.