El local de Madrid que TV3 havia reservat perquè hi treballessin els periodistes i equips de la cadena que s'hi hauran de desplaçar a cobrir el judici de l'1-O ha decidit anul·lar la reserva, amb l'argument que un dels socis propietaris de l'establiment no ha volgut atendre'ls en saber qui eren. Es tracta del restaurant Centro-Colón situat a prop del Suprem amb qui la cadena havia negociat feia setmanes la logística del viatge. Aquesta situació ha portat a anul·lar també les habitacions reservades a l'aparthotel del costat i a haver d'habilitar una carpa per fer els directes.

TV3 hauria tancat amb aquest local fa setmanes no només diferents espais de distensió sinó també càtering i una terrassa per a les gravacions dels equips que s'hi hauran d'estar durant les setmanes que duri el judici, que es calcula que s'allargarà tres mesos. 

El restaurant no ha amagat la raó per la qual s'anul·lava la reserva: la negativa d'un dels socis, simpatitzant del PP, a atendre els equips de TV3. De fet, no és el primer problema amb què ensopega l'emissora a l'hora de contractar serveis a Madrid.

La cadena pública catalana ha anunciat que farà un seguiment exhaustiu del judici. El director de TV3, Vicent Sanchis, va assegurar en una compareixença al Parlament que “tots els programes estaran involucrats” atès “l’enorme interès informatiu” que ha despertat el judici.

Aquest seguiment obliga la redacció de Sant Joan Despí a desplaçar equips a la capital espanyola per complementar la delegació de Madrid.