Aquest dissabte s'han celebrat a diferents ciutats europees concentracions organitzades per l'ANC per protestar pel judici al procés. La que ha tingut lloc a Còrsega ha estat multitudinària i ha comptat amb un fort desplegament de la televisió francesa.

"Donem suport als presos polítics catalans", ha exposat Marie-Pascale Castelli, del Comitè de Solidaritat. "Els presoners són 12 acusats de rebel·lió, d'utilitzar violència, que és una mentida. Hi ha membres del govern català però també membres de la societat civil perquè hi ha els presidents de dues grans associacions de la societat civil catalana acusades d'haver organitzat manifestacions de suport per a l'organització del referèndum", ha detallat. Castelli recorda que els catalans pacífics que només volien votar van ser "represaliats".

En un article de France3, també s'exposa de què s'acusa als presos polítics i també qui és l'acusació popular. Així, coincideix també amb France Presse quan recorda que aquesta serà exercida pel partit d'ultradreta Vox.​