L'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) Jordi Sànchez ha elaborat un emotiu missatge en complir-se els 4 mesos del seu empresonament a Soto del Real (Madrid), que es llegirà en l'acte d'homenatge als presos polítics independentistes convocat aquest divendres a Barcelona.

En el text manuscrit, al qual ha tingut accés El Nacional, Sànchez expressa el desig de tornar a reunir-se amb els seus fills Oriol, Clara i Abril i demana que es preservi la unitat dels sobiranistes, es recuperi el Govern i "desaparegui" el 155. "Sé que hi tornaré, que hi tornarem plegats, però la impaciència em pot", reconeix.

Missatge Jordi  Sanchez 16  febrer 2018

El text íntegre de Jordi Sànchez és el següent:

Darrerament poques coses desitjo més que tornar a acaronar la mar i trepitjar la platja que , a cavall entre Pals i Begur, ha vist créixer, i tantes vegades jugar a desafiar les ones, l’Oriol, la Clara i l’Abril.

Sé que hi tornaré, que hi tornarem plegats però la impaciència em pot.

La mateixa impaciència que tinc perquè la unitat entre sobiranistes es preservi, recuperem el govern i la normalitat i el 155 desaparegui.

Sé que ho faré, i que preservarem el valor de la unitat i el mandat de les urnes, però la impaciència em pot.

Exactament la mateixa impaciència que tinc per seguir fent camí al costat de tanta i tanta gent per fer realitat un país pròsper, nacionalment lliure, socialment just i profundament democràtic on ningú sigui perseguit per les seves idees. Sé que construirem aquest país i que el llegarem als fills i als fills dels nostres fills, però la impaciència em pot.

Gràcies per no oblidar-nos!!

Llum als ulls i força al braç!

Jordi Sànchez i Picanyol

16 de febrer 2018, Soto del Real