El diputat de Ciutadans Jorge Soler ha evitat comentar les declaracions d'un diputat al Congrés del mateix partit que es va burlar dels presidents de la Generalitat. Guillermo Díaz va fer befa del fet que Quim Torra sigui el 131 president de la Generalitat i va comparar presidents catalans amb personatges de ficció com Légolas o Conan, rei d'Aquilònia. 

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Soler ha fet una finta quan se li ha preguntat per les declaracions de Díaz indicant que "no havia sentit aquesta intervenció" i que no té "competència plena per argumentar sobre la institució que és la Generalitat".

A més a més, Soler ha carregat durament contra el nou president: "Hem demanat un 155 més fort per garantir el dret de tots els ciutadans i el compliment de la Constitució i la legalitat". El diputat es refereix al que es va parlar a la reunió que van mantenir Mariano Rajoy i Albert Rivera aquest dijous on el de Cs va demanar un enduriment de l'article 155. 

En aquesta trobada amb el president del govern espanyol també es va posar sobre la taula un control més exhaustiu de TV3, Soler també ha intentat sortir del pas pel que fa a aquest tema: "Hi ha una part important de la societat que creu que la seva televisió publica no el representa. Aquesta intervenció no és negativa, el que volem és que s'intervingui només la direcció política de la cadena".