L'advocat Gonzalo Boye ha suggerit que potser l'exdiputat Toni Cantó hauria de buscar feina fora de la política, després que s'ha ofert al PP de Madrid i també al PP valencià.

"Potser pot buscar una feina fora de la política... O no?", s'ha preguntat l'advocat davant el poc èxit que ha tingut el polític.

Gonzalo Boye

 

Toni Cantó va abandonar el seu càrrec de portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes per passar a formar part de la llista del Partit Popular al costat d'Isabel Díaz Ayuso. La jugada, però, va ser tot un fracàs i la seva candidatura va ser vetada. Desesperat, ara ha decidit tornar al País Valencià i ha ofert al PP la seva ajuda "on li diguin" i "des d'on sigui"

Concretament s'ha adreçat al pròxim o pròxima "líder" del PP per col·laborar en la construcció d'"una bona alternativa enfront d'aquest socialisme nacionalista i podemita". 

Ajudar "des d'on sigui"

En una entrevista a l'emissora de la Cope, Cantó ha assegurat que serà "allà on pugui ser, anirem veient en els pròxims mesos com va avançant el procés de primàries [del PP] que tenen allà, però la persona que sigui elegida pel partit per liderar la Comunitat Valenciana pot comptar amb mi i, com sempre, des d'on sigui, tant me fa"

"Posaré tota la carn a la graella i gastaré fins a la meva última energia per ajudar a fer que passi el mateix que està passant a Madrid. Em sembla que l'eix que ha triat Isabel Díaz Ayuso és perfectament exportable a les eleccions que hi haurà a la Comunitat", ha insistit. 

Una vinculació "total" amb el PP al País Valencià

En ser preguntat per si té intenció de concórrer a les primàries del partit al País Valencià, ha assenyalat que "jo no entraré en el procés intern que està vivint aquí el PP". "Són processos que porten el seu temps i no sé com acabaran", ha afegit Cantó. 

D'altra banda, tot i haver tornat recentment de la capital espanyola, Cantó ha assegurat que té "claríssim" que la seva "vinculació amb la Comunitat Valenciana és total". 

D'altra banda, ha fet referència a les eleccions madrilenyes del 4-M, en les quals va intentar presentar-se com a número tres de la llista del PP, i ha augurat que "la molt probable victòria d'Isabel Díaz Ayuso"  pot esdevenir "una primera fase d'una eufòria que farà que molta gent cregui que és possible".