La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s'ha reunit amb l'exportaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes Toni Cantó i ha acordat la seva incorporació a les llistes del PP per a les eleccions del 4 de maig a la Comunitat de Madrid. Toni Cantó ja passa totalment de Cs.

Segons ha avançat Abc i han informat a Europa Press fonts coneixedores de la trobada, aquest nom s'unirà com a independent als dels set consellers de l'actual Executiu autonòmic que Ayuso ja ha avançat que aniran en els primers llocs de la llista, així com al de la secretària general del PP de Madrid, Ana Camins, i el portaveu del PP a l'Assemblea, Alfonso Serrano.

Cantó, que és un dels dirigents que més ha criticat públicament l'estratègia seguida per Ciutadans arran de les eleccions catalanes, va anunciar fa nou dies que deixava els seus càrrecs a la formació espanyolista, renunciava a l'acta de diputat i deixava la política. "Només em plantejo ara trucar al meu representant per començar a treballar del que serà meu d'aquí a poc", va dir en el seu moment.

El mateix dia de la seva dimissió va apostar perquè PP i Ciutadans anessin junts als comicis madrilenys, mentre apel·lava a un vot útil de centredreta. Posteriorment, ha indicat que pensaria anar a un míting d'Ayuso.

L'exdirigent de Ciutadans tenia ja bona relació amb la presidenta regional madrilenya. La mateixa Ayuso va explicar públicament que en una ocasió, després de les eleccions catalanes, va dinar amb Cantó i amb l'exconsellera de Cultura Marta Rivera.