Són molts els que es van indignar escoltant a Carla Toscano, diputada de Vox, insultar des de la tribuna del Congrés dels Diputats a Irene Montero per la llei del només sí és sí, assegurat que la ministra d'Igualtat l'únic que havia estudiat a fons en la seva vida era Pablo Iglesias, reduint-la a la seva relació sentimental amb el també polític i fundador de Podemos, amb qui té tres fills en comú. Aquests insults, que han avergonyit fins i tot a diputats del PP a Espanya i a presidents d'arreu del món, i han recordat a una intervenció similar a la de Vox de Boris Johnson davant el Parlament britànic que també va tenir molt ressò internacional, quan aquest era ministre d'Exteriors. 

"Ara no me'n recordo del seu nom" 

Si ara Vox s'ha intentat ridiculitzar a la ministra per ser la parella de Pablo Iglesias, unes paraules que no és el primer cop que sent i que els partits de dretes acostumen a utilitzar contra Montero per reduir la seva vàlua política; en aquella ocasió Boris Johnson es va referir a la "shadow" secretaria d'Exteriors (és a dir, la diputada laborista que seria ministra d'Exteriors si fossin al govern) com a "Baroness Whatever", "Baronessa el que sigui", en català. El marit d'Emily Thronberry, a qui es referia Johnson, és Cristopher Neugee, motiu pel qual va rebre el títol de "Lady", tot i que ella no el fa servir. Van ser els companys conservadors de Johnson els que li van haver de recordar el nom del marit de Thronberry, i es va dirigir a ella com a "la baronessa, com sigui que es digui, ara no me'n recordo del seu nom... Neugee". 

Aquest discurs, amb el to habitual de Johsnon abans de ser primer ministre i que tothom identificava com a seu va indignar als laboristes i també al portaveu de la cambra dels comuns,  John Bercow, que li va retreure al llavors ministre el seu llenguatge sexista contra aquesta diputada, per dir-li "Lady Neugee", és a dir, el títol del seu marit, enlloc de pel seu nom. Entre aplaudiments dels laboristes, Bercow va recordar a Johnson que estava al Parlament britànic i que les seves paraules eren inapropiades. En la seva esbroncada, sempre mantenint un to tranquil, el portaveu va retreure a qui després seria el primer ministre del país que no es podia referir a les diputades pels títols de les seves parelles, cosa que ara fet Vox, de manera encara més barroera.  

La repassada del portaveu del parlament a Johnson 

"La 'shadow Forgein Secretary' té un nom, i aquest no és 'Lady Something'. Tots sabem quin és el seu nom. És inapropiat i francament sexista utilitzar aquests termes i no ho permetré en aquesta cambra". Aquestes paraules de Bercow s'han fet virals en les últimes hores després que al Congrés, anys després de les declaracions de Johnson, s'ha tornat a repetir una situació tan desagradable com al Parlament Britànic i per la qual Montero ha rebut el suport de tots els seus companys del govern espanyol i també d'altres partits, indignats per les paraules de la diputada ultra.