La guerra interna del PP deixa víctimes pel camí. Ahir dijous va dimitir Ángel Carromero, mà dreta de l'alcalde José Luis Martínez-Almeida, del president Pablo Casado i del secretari general Teodoro García Egea. Aquest divendres ha estat el torn del fins ara responsable de comunicació a les xarxes socials del partit, Ismael Sirio López, que ha fet públic a Twitter la decisió de deixar el càrrec. Encara que la va traslladar fa setmanes a la direcció nacional del partit, López ha assegurat que la Direcció Nacional del partit va acordar dur-la a terme ahir, el mateix dia que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va declarar la guerra a la directiva del PP. 

ismael sirio lopez TUIT

Dimissió

Encara que López no ha estat el primer càrrec del PP en dimitir arran de l'escàndol protagonitzat per Casado, Ayuso i els dos bàndols que divideixen el partit, sembla que la decisió ja l'havia pres "fa setmanes". No obstant això, en el missatge de comiat compartit a Twitter López ha mostrat agraïment pel president Casado i l'ha etiquetat directament. Ara fa uns mesos, Ismael Sirio López també va ser el centre de l'atenció mediàtica arran d'un polèmic tuit (que després va esborrar) contra la campanya del ministre Alberto Garzón per reduir el consum de sucre.

TUIT sucre pp garzon

Carromero

El coordinador general de l'Ajuntament de Madrid, Ángel Carromero, ha dimitit aquest dijous enmig de la controvèrsia generada per la guerra interna del PP. Es tracta d'un home pròxim a l'alcalde de la capital espanyola, José Luis Martínez-Almeida, i al president dels populars, Pablo Casado, i la persona que presumptament estaria encarregada de l'operació per espiar la presidenta Isabel Díaz Ayuso, el seu germà i les seves exparelles, per extreure informació sobre l'adjudicació d'un contracte públic, segons informa El Confidencial. "Després de la nova informació apareguda aquesta tarda a El Confidencial i després de mantenir una conversa amb l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, Ángel Carromero ha presentat la seva dimissió amb efecte immediat a partir del dia d'avui", informen les fonts del mitjà citat. Aquesta informació arriba hores després de la declaració de guerra d'Ayuso i de la rèplica del secretari general del partit, Teodoro García Egea. D'altra banda, la presidenta de la Comunitat de Madrid ja compta amb el suport d'alguns homes forts del PP, com ara Esperanza Aguirre i Alberto Núñez Feijóo.