La dimissió d'Esperanza Aguirre com a regidora i portaveu del PP a Madrid després de l'ingrés a presó d'Ignacio González en el marc de l'operació Lezo, ha fet bullir les xarxes. Diversos polítics han volgut dir-hi la seva i han ironitzat sobre si aquesta serà l'última dimissió d'Aguirre. Ja l'any 2012 va dimitir de la presidència de la Comunitat de Madrid i el febrer del 2016 com a portaveu del grup municipal del PP

Així ho ha fet el portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, que ha assegurat que "la vida és allò que passa entre dimissió i dimissió d'Esperanza Aguirre". 

La diputada de la CUP, Mireia Boya, no ho veu clar, i es pregunta si realment serà l'última vegada que dimitirà.

En canvi, el portaveu d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha assegurat que aquesta vegada serà la definitiva i ha titllat Aguirre de "caçatalents de granotes corruptes". 

Tampoc se n'ha estat el líder d'Izquierda Unida, Alberto Garzón, que es pregunta "com serà el que encara no coneixem de corrupció perquè una impertorbable com Aguirre torni a dimitir".

"El càncer de la corrupció"

Altres, en canvi, han optat per criticar el "càncer de la corrupció", com l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, que ha assegurat que amb la dimissió d'Aguirre "veiem que tot un govern i el PP se sostenien amb una trama criminal". 

Així també s'ha expressat des del compte oficial del partit Izquierda Unida que han titllat el PP de màfia  i ha penjat un cartell convocant una cassolada aquest dimarts, sota el títol "que es dissolguin i entreguin les armes. El PP no és un partit, és una banda". 

També el líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat que "el problema no és la dimissió d'Aguirre, sinó la maquinària corrupta que treballa des de les institucions contra els interessos nacionals".

Per la seva banda, el diputat de Podemos al Congrés Íñigo Errejón ha instat a evitar l'"Operació Tallafocs" amb què assegura que els dirigents del PP "intentaran explicar-nos que amb la dimissió d'Aguirre es neteja tot el PP de Madrid".