La comissió bilateral entre els governs català i espanyol se celebrarà al Palau de la Generalitat, concretament, a la Sala dels Tarongers. La trobada començarà a dos quarts de cinc de la tarda, segons avança RAC1, i comptarà amb la participació del conseller d'Acció Exterior i Relacions Institucionals, Ernest Maragall; el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i la portaveu de l'executiu i consellera de Presidència, Elsa Artadi. A més, en representació de la Generalitat també hi seran el delegat a Madrid, Ferran Mascarell; la secretària general d'Acció Exterior, Mercè Salvat, i el director general de Relacions Institucionals, Aleix Villatoro.

Aquest dilluns, el Govern va convocar tots els portaveus dels grups amb representació al Parlament per abordar la comissió.

D'altra banda, cap membre de la CUP va assistir a la reunió preparatòria perquè considera que "no hi ha una sortida al conflicte" derivat del procés independentista "sense el previ reconeixement del dret a l'autodeterminació".