Un periodista de BTV ha denunciat en una piulada que durant la manifestació unionista d'aquest diumenge al matí a la plaça de Sant Jaume l'han colpejat amb el pal d'una bandera. "A vegades hi ha gent que no vol que facis la teva feina", ha lamentat, al mateix temps que ha indicat que el manifestant que l'ha increpat era "probablement ultra".

L'atacant ha fet servir un pal on duia una bandera espanyola i una bandera de Tabàrnia per colpejar el periodista que gravava el moment que espanyolistes exaltats han intentat irrompre aquest migdia a l'Ajuntament de Barcelona. La Guàrdia Urbana ha optat per retirar el llaç groc que penjava a la façana, davant l'agressivitat que ha mostrat la manifestació unionista. Alguns espanyolistes han arribat a llançar un guàrdia urbà a terra, a empentes. 

El treballador de BTV ha volgut acabar el missatge així: "Tolerància 0 amb els obstacles i les agressions a periodistes". Uns fets molt semblants han passat aquest matí, quan un unionista ha agredit un periodista d'El Nacional a la platja de Mataró. Ha passat aquest diumenge quan l'home, que anava a treure les creus grogues que el CDR de Mataró ha posat a la platja, s'ha encarat a un periodista d'aquest mitjà que cobria l'esdeveniment i l'ha agredit.