Ni durant els mesos de setembre i octubre del 2017 s'havien viscut al Parlament escenes de tan alta tensió com la que s'ha produït aquest dijous en acabar el debat de política general. Al centre de tots els focus, el grup parlamentari de Ciutadans, especialment els seus dos màxims representants a Catalunya, Lorena Roldán i Carlos Carrizosa. 

Aquesta setmana el partit d'Albet Rivera i Inés Arrimadas ha fet un pas més en la seva particular estratègia de crispació amb l'independentisme. Si dimecres Roldán lligava els CDR amb ETA, lluny de retractar-se, 24 hores després tant ella com el portaveu del partit han insistit a dibuixar un panorama d'emergència on els membres del Govern "es dediquen a ovacionar els terroristes". 

Instants després d'haver estat expulsat de l'hemicicle per part del president Roger Torrent, que abans l'ha cridat a l'ordre tres vegades, Carrizosa ha comparegut davant la premsa escortat per tots els diputats del seu grup, amb un posat entre tens i indignat. Ha afirmat sentir-se "amenaçat, com la majoria de catalans", ha denunciat que la seva expulsió és una infàmia i amb un to desafiant ha advertit: "Mai flaquejarem". 

Davant d'aquest escenari "d'assetjament" que asseguren que estan patint, des de Cs assenyalen la irresponsabilitat de Pedro Sánchez. "És intolerable que davant d'un Parlament que anima els terroristes, als que volen posar bombes al Parlament, segueixi en silenci", ha sentenciat Carrizosa. Dirigint-se directament al president en funcions li ha preguntat: "Què més ha de passar? Ha de morir algú perquè prengui cartes en l'assumpte i revoqui els poders a aquells que ens amenacen i protegeixen els terroristes?".