Després d'haver saltat del vaixell de Ciudadanos enmig del naufragi, Toni Cantó ha passat a les files del PP per acompanyar Isabel Díaz Ayuso en les llistes de les eleccions de la comunitat de Madrid del 4-M. És en aquest context que, el que va ser diputat de la formació taronja ha carregat contra el seu rival als comicis, el ja exvicepresident, Pablo Iglesias. Tanmateix, Podemos no ha volgut fer silenci i li ha ventat una cleca com a resposta. 

Cantó és especialment actiu en les xarxes socials, en aquesta ocasió, i no per primera vegada, ha carregat contra el cap de llista dels morats a les eleccions madrilenyes. Concretament, ha criticat les diferents "disfresses" que utilitza Iglesias per a cada ocasió. 

En una publicació en el seu perfil de Twitter, l'exactor compara dues imatges: a la primera es pot veure Iglesias quan va prendre possessió del càrrec de vicepresident del Govern espanyol, amb una camisa sota l'abric; a la segona se'l pot observar amb una dessuadora de la sèrie Fariña durant la seva visita al barri madrileny de Vallecas. "Quan t'arregles per anar amb els teus amics pijos de centre i quan et disfresses amb la dessuadora de Fariña perquè tornes a Vallecas", ha tuitat cantó. 

TUIT TONI CANTÓ CRITICANDO A PABLO IGLESIAS @Tonicanto1

@Tonicanto1

Podemos respon amb una cleca

Aquesta provocació ha tingut resposta. Des del perfil institucional del partit d'Iglesias s'han adreçat directament a cantó dient "Toni, quan vulguis parlem de canviar de jaqueta". 

D'aquesta manera, la formació ha jugat amb el terme "giracamises" per fer al·lusió al seu salt entre partits. 

TUIT PODEMOS CONTRA TONI CANTÓ @PODEMOS

@PODEMOS

Ayuso lidera les enquestes del 4-M

Mentrestant, Isabel Díaz Ayuso segueix creixent i les enquestes la converteixen en la guanyadora absoluta dels comicis madrilenys. Segons una enquesta realitzada per SocioMétrica per El Español, el PP aconseguiria 55 diputats si ara se celebressin eleccions, 25 més que els 30 que té ara. 

I d'on vindrien els vots d'Ayuso?. La majoria els aconseguiria de Ciutadans, que està en caiguda lliure. A les eleccions a Madrid del 26 de maig de 2019, els taronges eren la tercera força amb 26 escons a l'assemblea, ara es convertirien en l'última força amb només 7 diputats.

 

Imatge principal, Toni Cantó / Europa Press