L'advocat dels polítics catalans exiliats, Gonzalo Boye, ha tornat a fer una de les seves piulades misterioses que en moltes ocasions van acompanyades d'un "y ahí lo dejo". La d'aquest dimarts va dedicada al partit d'ultradreta VOX, l'acusació en tot el procés judicial contra el sobiranisme. 

"Potser un dia els que s'emporten l'ensurt legal són ells...". Aquesta és l'advertiment del lletrat, que respon a un missatge del president de VOX, Santiago Abascal

El líder dels ultradretans criticava la decisió del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d'oferir-se per acollir els refugiats que viatgen a l'Aquarius. Com a conseqüència, Abascal assegurava que el seu partit portaria als tribunals "les ONGs, tripulants i polítics que col·laborin amb les màfies esclavistes de la immigració". Gonzalo Boye ja els ha alertat.

La setmana passada, Boye va publicar un altre missatge amb la mateixa formula ("y ahí lo dejo") i aquell mateix dia el jutge de Bèlgica va citar el magistrat Pablo Llarena per declarar el 4 de setembre com a acusat en la demanda civil que va presentar el Govern a l'exili.