Les declaracions al Tribunal Suprem d'ahir dels exmembres de la Mesa del Parlament van ser llampec, i avui els conseller Carles Mundó, Meritxell Borràs i Santi Vila no han sumat un quart d'hora entre els tres dins la sala de vistes.

Meritxell Borràs ha entrat i ha sortit de la sala sense que ni tan sols el gabinet de premsa que està al passadís comprovant com van les declaracions per informar els mitjans se n'hagi adonat. 

Carles Mundó ha estat dins la sala de vistes un minut. I segons fonts judicials només ha manifestat que no està d'acord amb el processament perquè no ha comès els delictes que se li imputen i s'ha referit al recurs que ja està presentat contra la resolució de Llarena.

I poca cosa més. 

Santi Vila també ha entrat i ha sortit ràpid. Tampoc ha respost a ningú i s'ha acollit a la seva declaració de l'Audiència Nacional i al recurs del processament. 

Mireia Boya, de la CUP, processada només per desobediència, s'ha esplaiat més. En només un quart d'hora ha qüestionat tot el cas, ha dit que la sentència ja està dictada, que no hi ha imparcialitat judicial i s'ha guanyat l'exabrupte del magistrat Llarena, que li ha acabat preguntant si vol que li canviï el delicte de desobediència per un de rebel·lió.