Batussa entre les ultres Macarena Olona i Isabel Peralta, arran d'una discussió sobre els fills amb síndrome de Down. "Calla, nazi", li ha etzibat en una piulada l'exdirigent de Vox a la jove antisemita. I tan antisemita, que no ha dubtat a respondre amb odi: "Calla, jueva venuda". És per actituds així que països com Alemanya han prohibit de per vida l'entrada de Peralta, ja que la consideren "un perill per a la seguretat i l'ordre públic". Coneguda per un discurs en homenatge a la División Azul on va afirmar que "el jueu és el culpable", la jove antisemita ja havia estat detinguda fa un any per les autoritats alemanyes quan van trobar a la seva maleta símbols nazis i un exemplar del Mein Kampf (d'Adolf Hitler).

La batussa digital ha començat quan Olona ha criticat una postura que defensava Ramón Tamames, el candidat reclutat per Vox a la moció de censura. L'exdirigent del partit ultra s'ha fet ressò d'un article que exposava el que pensava Tamames sobre els fills amb síndrome de Down: que els nens amb aquesta condició són una "vida desgraciada", motiu pel qual haurien de ser avortats. "Els fills amb síndrome de Down no són una desgràcia. NO", ha manifestat Olona en una piulada. I aquí és on ha entrat en joc Peralta.

Olona descarta debatre amb Peralta

La jove nazi ha respost al tuit de l'exdirigent de Vox per dir que els fills amb síndrome de Down "sí" que són una desgràcia. "Tenir un fill amb càncer també és una desgràcia, no és cap regalet del cel. És una malaltia i hauria d'evitar-se el patiment si és que es té l'oportunitat", ha expressat. Recordem que el nazisme defensava que totes aquelles persones que no fossin perfectes per als paràmetres del nazisme eren considerades una amenaça per a la puresa genètica del poble alemany, de manera que es van assassinar milers de malalts mentals, psicòtics, esquizofrènics, dèbils mentals, discapacitats, disminuïts físics, dèbils d'esperit, invàlids i tota mena de malalts incurables.

Davant d'això, Olona ha descartat debatre amb Peralta i s'ha limitat a donar-li una resposta curta: "Calla, nazi". La situació ha escalat i la jove antisemita ha contraatacat: "Calla, jueva venuda". Abans, havia insistit en la seva tesi: "Si uns pares són avisats abans del naixement que el fetus presenta una malaltia tan greu, portar-lo al món no és un acte de valentia sinó d'egoisme, egoisme amb la vida que estarà plena de patiment i egoisme amb la societat". Mentrestant, la xarxa ha fet befa de la batussa i molts usuaris han comentat la situació amb l'expressió digital de "dues rates barallant-se per un xurro amb música de Linkin Park de fons".