"JxCat està aprofitant el Govern de la Generalitat per ajustar comptes amb els seus enemics interns i preparar-se per a les eleccions". Així de contundent ha valorat la portaveu dels comuns, Jéssica Albiach, la remodelació impulsada pel president de la Generalitat, Quim Torra.

"Aquest és un Govern que no funciona i està esgotat", ha valorat Albiach, que ha posat el focus en el nomenament de Ramón Tremosa com a nou conseller d'Empresa, en substitució d'Àngels Chacón. "El Govern està girant a la dreta", ha apuntat.

Albiach ha justificat aquestes paraules recordant que Tremosa va estar en contra de la regularització d'empreses com Uber i Cabify, "volent deixar el sector del taxi a l'estacada". També ha criticat que Tremosa es va alinear amb les tesis del govern holandès en el debat sobre els eurobons

Interpel·lació a ERC

"Quina opinió té el soci de Govern, ERC?", ha reptat Albiach. "Algú que es considera progressista no pot callar davant d'aquest canvi neoliberal", ha acusat.

A més, la líder de Catalunya En Comú Podem ha tornat a demanar eleccions recordant les paraules de Torra del passat mes de gener, quan va dir que la legislatura estava esgotada. "El país no pot estar pendent de quan Torra convocarà eleccions", ha lamentat.

Insinuant que aquesta remodelació de l'Executiu allunya un escenari immediat d'eleccions, Albiach ha reivindicat que "no és moment d'allargar l'agonia, és moment de deixar preparada l'estratègia sanitària i convocar eleccions".

Preguntada sobre la destitució del conseller d'Interior, Miquel Buch, Albiach ha reiterat que des de la seva formació no creuen que ara sigui el moment de fer remodelacions del Govern. No obstant això, ha recordat que ells sempre han acusat Buch de ser "massa tebi amb algunes actuacions dels Mossos, sobretot en matèria de desocupacions".​