Albert Rivera va progressant en la seva nova etapa professional contràriament al que li ha passat en política. El despatx d'advocats Martínez-Echevarría ha incorporat a la seva capçalera el cognom de l'expresident de Ciutadans, que es va unir a la firma el març passat després d'abandonar la vida política a causa de la patacada que va patir el seu partit en les eleccions generals del novembre de 2019.

El despatx d'advocats treu profit així del fitxatge de Rivera i passa a denominar-es 'Martínez-Echeverría & Rivera Abogados'. La firma renova així la seva imatge després de 40 anys i inicia un nou projecte de creixement, segons ha informat en un comunicat.

El bufet malagueny Martínez-Echevarría, fundat l'any 1983, ocupa el número 17 en el rànquing de despatxos més importants d'Espanya i no surt en la llista dels que més facturen.

Tandem amb Villegas

Rivera, que es va incorporar el març passat com a president executiu per a Espanya i Portugal, passa ara a presidir el Consell d'Administració. L'acompanyarà com a vicepresident el que fos el seu número dos en la formació taronja, José Manuel Villegas, que es va sumar a l'equip del despatx poc després com a director de la seu de Madrid i vicepresident executiu per a Espanya i Portugal.

Malgrat la seva sortida de la política, Rivera s'ha posicionat en diverses ocasions sobre qüestions relacionades amb la seva formació. Així, va donar el seu suport a Inés Arrimadas com a nova presidenta de la formació, si bé hi ha qüestionada el seu acostament al PSOE i el Gobierno, ya sigui per la gestió de la pandèmia de la Covid-19 o en la negociació dels pressupostos.

Rivera té previst presentar el pròxim dimarts el seu primer llibre Un ciudadano libre. La pandèmia de coronavirus va oblifar a retardar la seva arribada a les llibreries coincidint amb Sant Jordi. Fa uns dies avançava la presentació a les xarxes socials.