L'expresident de Ciutadans Albert Rivera ha fitxat pel despatx d'advocats Martínez-Echevarría, tal i com informa El Confidencial. L'excandidat a la presidència del govern espanyol compareixerà aquest dilluns, per primera vegada després de quatre mesos, al Col·legi d'Advocats de Madrid per atendre els mitjans. Des que Rivera va anunciar que deixava la política el passat 11 de novembre s'ha centrat en el seu llibre que ja té títol: Un ciudadano libre

El despatx no ha donat més detalls al citat mitjà i ha apuntat que demà el mateix Rivera donarà més informació sobre la seva incorporació. Probablement l'exdirigent de Cs s'incorpori com a assessor. Fonts properes a Rivera asseguren que ha rebut moltes ofertes d'altres empreses.

El 33 en el rànquing de facturació 

Rivera no treballarà per un dels bufets més importants de l'Estat. El bufet malagueny Martínez-Echevarría, fundat l'any 1983, ocupa el número 17 al ràquing de despatxos més importants d'Espanya i no surt a la llista dels que més facturen. 

El despatx d'advocats Garrigues, el que més negoci mou a Espanya, va facturar 316 milions d'euros el 2018, Martínez-Echevarría en va facturar 17. El despatx malagueny  ocupa el número 33 al rànquing per facturació.

La reaparició de Rivera es produeix en plena campanya interna de Ciutadans per escollir el nou líder del partit. La militància de la formació unionista haurà de triar entre Inés Arrimadas, Francisco Igea, i l'afiliat valencià Ximo Aparici

Albert Rivera va dimitir com a president de Cs, va renunciar a l'acta de diputat al Congrés després de la gran pèrdua de vots del 10-N i va anunciar que deixava la política i la vida pública. Cs va perdre 47 escons a la cambra baixa espanyola a les eleccions generals de del 10 de novembre i en va obtenir només 10.