La polèmica generada per l'Ajuntament de Premià de Dalt quan va decidir contractar la controvertida empresa Desokupa perquè l'assessorés a l'hora d'evitar ocupacions il·legals al municipi i desallotjar els ocupes, una situació que no s'ha donat en cap moment durant aquest últim any, té un nou capítol. Ara, el consistori encapçalat per Junts ha decidit rescindir el contracte. Aquesta empresa utilitza mètodes extrajudicials per desallotjar habitatges ocupats i ha generat molta polèmica el fet que un ajuntament hagi decidit contractar-la per evitar ocupacions. Fins i tot, Daniel Esteve, el director de Desokupa va voler agrair el suport de l'ajuntament, que fins a les últimes hores defensava la seva decisió, i els hi va oferir treballar de franc per Premià de Dalt. Tal com va avançar el mateix alcalde Josep Triadó al programa El Fax, de 8TV, el consistori ha anul·lat el contracte i no existirà cap relació contractual amb Desokupa. Amb tot, aquesta empresa es continua oferint a la policia local de Premià de Dalt assessorament, que si ho consideren necessari en determinades circumstàncies podran recórrer a l'empresa polèmica. I així ho faran. 

Ara, en una entrevista a TV3, Triadó ha lamentat la reacció que hi ha hagut per part de la població, no només del seu poble sinó d'arreu de Catalunya, ha continuat defensant la seva decisió de contractar l'empresa per intentar resoldre un conflicte, que segons ell fa molts anys que pateix el municipi. Amb tot, però, ha acabat acceptant davant la negativa generalitzada i ha decidit fer marxa enrere en el contracte. A més, tot i que des d'altres partits de l'Ajuntament li han demanat públicament la seva dimissió, com ara ERC o la Crida de Premià, també ha assegurat que en tot moment ha sentit el suport dels seus companys. Dissabte, els partits d'esquerres lamentaven que "la contractació d'aquesta empresa posa en qüestió l'esperit democràtic de l'equip de govern del nostre ajuntament, alhora que constata el seu fracàs pel que fa a la gestió de la seguretat, i crea un greu precedent, ja que valida la contractació de cossos parapolicials per a funcions d'ordre públic".

Jordi Turull, en contra de Desokupa 

Traidó s'ha topat amb el rebuig del seu propi partit. Sense anar més lluny, aquest matí Jordi Turull ha assegurat en una entrevista al programa Aquí Catalunya de Ser Catalunya que considera un error que el municipi hagués contractat aquesta empresa, envoltada de polèmica pels seus mètodes extrajudicials. "Nosaltres no hauríem signat aquest contracte", ha començat Turull, tot i que ha reconegut que l'alcalde respon a una "preocupació molt gran pel tema de les ocupacions delinqüencials. Hi ha molta gent que es pregunta com pot ser que no es faci fora a la gent". A més, el secretari general de Junts ha recordat que les exconselleres Lourdes Ciuró i Violant Cervera van intentar avançar en trobar una solució a aquesta problemàtica, abans que es trenqués el govern a principis d'octubre.