Comença el divendres 7 de juliol i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arrenca el dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política, a l'inici de la campanya electoral per al 23-J, fins a les darreres novetats sobre la inflació o el temps, no et perdis res i només en uns minuts!

Arrenca la campanya electoral amb Catalunya al centre

Aquesta mitjanit ha començat la campanya electoral amb Catalunya i Carles Puigdemont com a temes centrals. El PP, que va fer el míting inicial a Castelldefels, acusa el PSOE d’haver promès l’indult a Carles Puigdemont. Pedro Sánchez ho nega i, en canvi, presumeix d’haver pacificat Catalunya. 

Puigdemont i el referèndum a l’inici de la campanya

A més de la situació de Carles Puigdemont, la negativa a fer un referèndum per part de Sumar també ha marcat l’inici de la campanya. Això li ha valgut les crítiques d’ERC, Junts i la CUP. Cap de les tres formacions independentistes no garanteix el seu suport a una hipotètica investidura de Pedro Sánchez.

Cobertura d'ElNacional.cat de cara al 23-J

ElNacional.cat oferirà la màxima cobertura durant la campanya i les eleccions del 23 de juliol. El diari ha posat en marxa un portal propi, on els lectors trobaran una gran varietat d'informació relacionada amb la jornada, així com peces d’autor i d’anàlisi.

La inflació fa créixer els impagaments a les llars

L’increment dels preus, que continua a l’alça, està provocant un augment del nombre de llars que no poden pagar les mensualitats o bé que les endarrereixen. Així ho reflecteix un informe del Banc d’Espanya que avui analitza el diari On Economia.

Cap de setmana de calor, calor i més calor

Aquest divendres deixarem enrere les tempestes d’ahir i tindrem sol i calor a tot Catalunya. I el cap de setmana, encara més. Es preveuen uns dies d’altes temperatures que, en alguns casos, sobretot a l’interior, podran arribar als 40 graus