És increïble veure com els lazis, els membres dels comandos terroristes totalitaris i els populistes bolivarians s'han llançat en tromba a fer escarni d'un indefens ciutadà.

D'un pobre home que, amb gran il·lusió i esforç, havia aconseguit reunir al seu humil domicili de Terrassa aquesta petita, i a la vegada entranyable, col·lecció:

03 CAS PEDRO SANCHEZ

PEDRO SANCHEZ atentado

I no contents amb criticar el somni d'una persona amant d'uns objectes culturals que estan en molts museus i que formen part de la història de la humanitat, aquesta colla de mala gent s'ha inventat que l'ara anomenat “franctirador” volia usar alguna d'aquestes simpàtiques joguines contra Pedro Sánchez.

A veure, el xicot és una miqueta d'extrema dreta, sí, i una miqueta franquista, també. Però, potser és això pecat? Està prohibit a Espanya ser franquista i d'extrema dreta? No, oi? ¿És delicte ser un fatxa que diu en un xat privat que vol disparar a l'actual president del Gobierno? Doncs tampoc. Sobretot perquè el fatxa 1/ És molt mal tirador:

i 2/ És molt de la broma

EC

Total, que som davant d'un llop solitari, que com tothom sap pel fet de ser solitari no és un llop ni res. I som davant d'un paio molt trempat que no és capaç ni d'encertar amb una escopeta de perdigons l'escuradents situat a la caseta de tir de la festa major.

Per sort, els periodistes amb majúscules no s'han cregut la falòrnia amb la qual volien entabanar-nos des del primer moment i han tingut la gallardia i la valentia de denunciar-ho:

Javier Negre franctirador

Per cert, aquest gran periodista és aquell mateix que va fer-se famós denunciant la política d'apartheid nazi dels mestres catalans, fent públics els seus noms, cognoms i fotografies perquè el poble pogués actuar. 

Però, sap el pitjor? Que ha estat una militant d'aquest partit moderat que és VOX qui ha denunciat aquest patriota. I això és molt trist. Sí, tristíssim perquè confirma que Catalunya és una societat trencada i plena d'odi on la gent delata al veí i on ja no pots confiar en ningú. I total, per unes simpàtiques bromes en un xat privat on aquest franctirador de mala punteria es desfogava, com vostè es desfoga al xat de pares de la classe del llops desdentegats, o al dels amics que els dimarts juguen a pàdel o al de lesamigues que els dijous surten a sopar al japo.  

Però la prova definitiva demostrativa que som davant d'un muntatge és que no ha aparegut cap nota de la CIA avisant de la possibilitat que algú volgués atemptar contra Pedro Sánchez. I sense nota de la CIA, com vostè ja sap, no hi ha res.  

I aquí ve la gran pregunta del segle XXI: A qui volen enganyar amb muntatges com aquest, eing?