Hospitalitat anglesa. La policia britànica investiga una "violació de la seguretat extraordinària" al palau de Windsor, residència habitual de la reina Elisabet II d'Anglaterra, el dimecres passat. Els fets, segons han estat relatats per la premsa del Regne Unit, suggereixen que un intrús que es va fer passar per capellà va aconseguir entrar a les barraques de Victòria, al carrer Sheet, on hi havia els guardes reials que custodien Windsor i Buckingham, i que aquests li van oferir menjar i beguda al llarg del vespre, i fins i tot un lloc per a dormir. Val a dir que en cap moment l'home, que va dir ser un tal 'Pare Cruise', no va aportar cap document d'identificació ni permís per accedir al palau. Per part seva, la reina d'Anglaterra no es trobava a Windsor en aquell moment, sinó que era a la seva residència de Sandringham (Norfolk), on va passar les vacances de Pasqua. Aquest no és el primer cop que, en els seus 70 anys de regnat, un intrús s'infiltra a les estances de la reina Elisabet.

De copes amb els soldats

Fonts del mitjà TalkTV asseguren que l'intrús, del qual encara es desconeix la identitat, no va haver de fer res més que presentar-se a la tanca de les barraques i dir que era un conegut del capellà del batalló estacionat a Victòria, el reverend Matt Coles. Els soldats reials el van convidar a passar, i els "alts càrrecs" i li van oferir menjar, beguda i, al final de la nit, un lloc per a dormir. Segons les fonts d'aquest mitjà, els soldats van gaudir d'una vetllada de "petar la xerrada amb els col·legues" i el capellà fals, que els va relatar històries de quan suposadament va anar a la guerra d'Iraq.

70 anys d'Elisabet II

Set dècades ostentant el tron del Regne Unit, un rècord de longevitat, que la reina Elisabet II té l'honor de ser l'única monarca britànica en assolir. El 70è aniversari del seu regnat capdavant de la monarquia britànica arriba en un context complicat per a la reina: la recent mort del seu marit, el cas d'abusos sexuals a menors protagonitzat pel seu fill, el príncep Andreu, i la seva pròpia salut, són els elements que marquen aquest aniversari. Tot i això, està planificada una gran celebració que rep el nom de jubileu de platí, el qual tindrà lloc  a la primavera. Aquesta data per Elisabet II rememora dos esdeveniments: la mort del seu pare, el rei Jordi VI, el 1952, i el seu ascens al tron amb 25 anys. A aquest record agredolç, aquest any se li suma que serà el seu primer aniversari de regnat sense el seu marit, Felip d'Edimburg, qui va morir l'abril del 2021 amb 99 anys.