Catalunya eclipsi
Mossa Congrés
Mort Via Sabadell
Investigadors catalans
EUA Israel
Caiguda Telefónica
Netejar vitroceràmica
Ruta balcó Catalunya
Temps Catalunya
Preu llum avui
Mercats setmanals Mataró
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Formatge
Espagueti al diable
Albert Vilas
Canelons de marisc amb trompetes de la mort
Albert Vilas
Espagueti amb beixamel de rocafort i almívar de mostarda
Albert Vilas
Strudel de carn amb poma i tomàquet confitat
Albert Vilas
Llom de porc farcit a la mostassa amb salsa de castanyes i cava
Albert Vilas
Llibrets de llom
Albert Vilas
Filet de vedella amb salsa Ras El Hanout i guarnició de xampinyons amb sobrassada picant
Albert Vilas
Estofat de xai al forn amb bomba de roquefort
Albert Vilas
Pintxo Mini-Granjero
Albert Vilas
Pintxo de xoricets al vi amb fum en pols
Albert Vilas
Pintxo de llom, ceba i formatge amb salsa de taronja amarga
Albert Vilas
Xampinyons farcits de pernil ibèric a l'oli de sajolida sobre crema de verdura
Albert Vilas
«
1
2
3
4
5
»