• Portades
  • Nico Williams
  • Sabadell
  • Rebeca Torró
  • Xavier García Albiol
  • Cas Cerdán
  • Estrenes Netflix
  • Nom de nena origen germànic
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Partits avui
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Carns

pollastre rostit torro dagramunt pas000
Pollastre rostit amb torró d'Agramunt Albert Vilas
olla barrejada pas000
Olla barrejada Albert Vilas
tripa cap pota callos pas000
Tripa amb cap-i-pota (callos) Albert Vilas
xai prunes ametlles pas000
Xai amb prunes i ametlles Albert Vilas
xai al forn romani pas000
Xai al forn amb romaní Albert Vilas
xai al forn mostarda pas000
Xai al forn amb Mostarda Albert Vilas
xai cruixent fumat romani sobre trumfada pas000
Xai cruixent fumat amb romaní sobre trumfada Albert Vilas
xai mongetes ceba cruixent pas000
Xai amb mongetes i ceba cruixent Albert Vilas
turnedo vedella salsa pebre pas000
Turnedó de vedella amb salsa de pebre Albert Vilas
tomaquets farcits carn pas000
Tomàquets farcits de carn Albert Vilas
trinxat carn dolla pas000
Trinxat de carn d'olla Albert Vilas
tall rodo rovellons pas000
Tall rodó amb rovellons Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència