Barcelona, igual que Nova York, és una ciutat que mai no dorm. Bé, com a mínim és la ciutat que dorm menys de Catalunya i la que ofereix una oferta cultural i gastronòmica nocturna més àmplia. Per als noctàmbuls i els que gaudeixen de la bona companyia fins ben entrada la matinada, trobar un restaurant que tanqui tard de nit pot resultar una tasca difícil. Però ja t'avancem que no és impossible. Aquests són alguns dels restaurants que mantenen les portes obertes fins més tard.

Restaurants que tanquen tard a Barcelona

Mesquince

Si t'agrada la carn i el vi i ets dels qui gaudeix d'una llarga sobretaula amb els amics mentre escures la copa, el Mesaquince és el teu restaurant. Un lloc únic i singular amb una bona oferta de menjar, però sobretot amb uns horaris que s'adapten al client. L'hora habitual de tancament són les 00:30 entre setmana i les 02:30 en cap de setmana, però si l'ambient és agradable i el client vol allargar una mica, en Pato i l'Alejandro, que regenten el local, estaran encantats de dilatar una mica més l'horari.

Rabbit's Bar

Obert fins a la mitjanit, el Rabbit's Bar és un bar clàssic amb un aire renovat. Producte de qualitat i ambient distés que et farà passar l'estona en un tres i no res.

Cachitos Diagonal

El Cachitos és un espai que combina els atributs de diferents dels restaurants anteriors. Entre setmana té obert fins a mitjanit, però els caps de setmana amplia horari fins a les 03:00 h. A més, la seva ubicació privilegiada a l'avinguda Diagonal permet una bona comunicació amb altres punts de la ciutat, tant en transport públic com en transport privat.

Mosquito

Per als amants de la cuina internacional, "Mosquito" és una parada obligatòria. Aquest petit local al Raval ofereix una selecció exquisida de plats asiàtics i còctels innovadors, tot en un ambient animat i acollidor que et convida a perdre la noció del temps. Amb la seva cuina oberta, és el lloc ideal per a aquells que desitgen un sopar tardà amb un toc exòtic.

Ciurana

A les Corts hi ha un restaurant que trenca amb la norma i obre fins tard cada dia de la setmana. Es tracta del Ciurana, un establiment que manté l'activitat fins a les 03:00 h i en el qual et pots passar tot el dia per a fer-hi des d'un esmorzar a primera hora, fins a un dinar, un sopar o una copa.

En definitiva, Barcelona no només és una ciutat amb ambient de dia, sinó que també ho és de nit. Amb una vibrant escena gastronòmica i una oferta de restaurants que tanquen tard, la ciutat ofereix una experiència culinària única per a tots els gustos i preferències. Així que no dubtis a sortir i explorar tot el que Barcelona té per oferir fins a l'hora que et demani el cos.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!